ΤΟ...ΠΑΛΑΙ... ΠΟΤΕ ... CONTE MIRI ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ...ΠΑΛΑΙ... ΠΟΤΕ ... CONTE MIRI ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Λίγα βήματα από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, αλλά καλά κρυμμένο από τα βλέμματα αυτής, σαν μυστικό που δεν πρέπει ποτέ ν’ αποκαλυφτεί γιατί θα χάσει τη μαγεία του, το Πάλαι Ποτέ ανοίγει τις πύλες του μόνο σε αυτούς που ξέρουν να ζουν να διασκεδάζουν! Περπατώντας από την ιστορική πλατεία των λιονταριών, προς το πλακόστρωτο δρομάκι με το όνομα Χάνδακος, θα συναντήσετε στο δεξί σας χέρι ένα μικρό και νοσταλγικό δρομάκι, στο οποίο βρίσκεται το Πάλαι Ποτέ, ένα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο, που εξαιτίας του κήπου του φαντάζει με ανάσα δροσιάς στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου, ενώ ταυτόχρονα ζωντανεύει το γευστικό και μοσχοβόλο παρελθόν της Κρητικής γης.




Με την είσοδο στο χώρο αρχίζει ένα ταξίδι στο παρελθόν. Διάχυτο με ρομαντισμό, νοσταλγία και δημιουργικότητα, το περιβάλλον έχει μια ιδιαιτερότητα που καθηλώνει. Η ξεχωριστή αρχιτεκτονική, η καλαίσθητη διακόσμηση και η αρμονική συνύπαρξη της αυλής και του εσωτερικού χώρου διεγείρει την φαντασία και προκαλεί το ‘πνεύμα’ της εξερεύνησης. Το ξύλο, οι πέτρινοι τοίχοι, τα αντικείμενα από το χτες στους τοίχους, το φιλικό και ζωντανό περιβάλλον συναρπάζουν και ανακουφίζουν τα μάτια. Και για φαγητό η ποικιλία και η ποιότητα συναρπάζει! Το Πάλαι Ποτέ είναι μια όαση, ένα καθημερινό καταφύγιο από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της πόλης.
Καθημερινά εκτός Κυριακής, μπορείτε να απολαύσετε καφέ όλων των ειδών, αυθεντικά ποτά και cocktails και μοναδικές γευστικές προτάσεις που σίγουρα θα σας εκπλήξουν. Τα αγνά σπιτικά υλικά, το αγνό παρθένο Κρητικό ελαιόλαδο, σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν το σπίτι σας. Ψητά της ώρας, θαλασσινοί μεζέδες, άγρια χόρτα, μαγειρευτά, αλλά και νηστήσιμα σε μεγάλη ποικιλία και ποιότητα ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, καθώς το κρασί, το ρακί, το ούζο και οι μπύρες ρέουν άφθονα! Όλα δίνουν στο χώρο πνοή μιας άλλης εποχής, όπου η έξοδος για φαγητό και η συνάντηση φίλων ήταν μέτρο ποιότητας ζωής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............