ME ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ HOUDETSI FESTIVAL 2013 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ME ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ HOUDETSI FESTIVAL 2013


Το "Houdetsi Festival"  είναι μια γιορτή μουσικής, φαγητού και τέχνης που πραγματοποιείται στο Χουδέτσι, ένα μικρό χωριό που βρίσκεται 23 χιλιόμετρα νότια του Ηρακλείου. Τα τελευταία 3 χρόνια που πραγματοποιείται το επισκέφθηκαν πάνω από 5.000 έλληνες και ξένοι επικέπτες.







Το Χουδέτσι αποτελεί ένα διεθνή πόλο έλξης μουσικών αφού εκεί βρίσκεται το "Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος" που διοργανώνει πλήθος σεμιναρίων τα τελευταία 10 χρόνια. Το "Houdetsi Festival" το οποίο είναι μια απο τις δραστηριότητες του Μουσικού Εργαστηρίου είναι μια πρωτοβουλία του Ross Daly ο οποίος είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής και των δύο. Το 4ημερο αυτό πραγματοποιούνται πάνω από 30 συναυλίες απο μουσικούς από την Ελλάδα, το Αφγανιστάν, την Ιταλία, την Τουρκία, το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και την Ιρλανδία, έκθεση τοπικών και βιολογικών προϊόντων, έκθεση οργανοποιϊας, θέατρο κ.α. 









Συνδιοργάνωση: Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος, Δήμος Αρχανών- Αστερουσίων, Περιφέρεια Κρήτης, Πολιτιστικός Σύλλογος Χουδετσίου, Σύλλογος Φίλων Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος Είσοδος ελέυθερη σε όλες τις εκδηλώσεις! Για περισσότερες πληροφορίες:  www.houdetsifestival.com ,  info@labyrinthmusic.gr





























































EΠΙΜΕΛΕΙΑ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............