ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Εκδήλωση στήριξης στο έργο των εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου οργανώνεται την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου  στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης». Πρόκειται για την παρουσίαση του μουσικοποιητικού ακροάματος – θεάματος «Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΩΣ ΑΙΤΗΜΑ», που διοργανώνει ο δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με το μουσικό σχήμα «Νόστιμον Ήμαρ».



Μια εκδήλωση συμπαράστασης και ενίσχυσης προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου. Τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ.
Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά διασωστικού εξοπλισμού προκείμενου να γίνει αποτελεσματικότερο το έργο των εθελοντών Διασωστών στις υγειονομικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουν από το Δήμο Ηρακλείου και όχι μόνο.
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ηρακλείου έχει αναλάβει την υγειονομική κάλυψη των δύο κηποθεάτρων της πόλης μας τα τελευταία δύο χρόνια και παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε όποιον έχει ανάγκη κάθε βράδυ από μέσα Ιουλίου μέχρι τέλος Σεπτέμβρη που διαρκούν οι εκδηλώσεις.




Παράλληλα αναλαμβάνει υγειονομικές καλύψεις αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που διεξάγονται στο Νομό Ηρακλείου, εκπαιδεύει πολίτες στις βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών και συνδράμει εκτάκτως, όποτε υπάρχει ανάγκη, στις κρατικές υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............