ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με επαγγελματικούς φορείς διοργανώνουν κάθε χρόνο εκδηλώσεις, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του Τουρισμού.
Εκτιμώντας τη μεγάλη σημασία που παίζει ο τουρισμός για τον τόπο μας, δίνει μεγάλο βάρος σ' αυτές τις εκδηλώσεις, οι οποίες διοργανώνονται στην έδρα του Δήμου αλλά και στα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Φέτος με το «Πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδα-Κύπρος 2007-2013» -Ταξιδεύοντας στην Παράδοση- θα συμμετάσχουν με περίπτερα οι Περιφέρειες Κρήτης, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Κύπρος που θα προβάλουν τα τοπικά τους προϊόντα και την γευσιγνωσία της περιοχής τους.
Επίσης, στα πλαίσια της εβδομάδας τουρισμού και για πέμπτη συνεχή χρονιά θα οργανώσουμε την «Έκθεση Κρητικά Προϊόντα και Διατροφή 2013», την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013, στις 18.00 το απόγευμα, στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου.
Οι επαγγελματίες και οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν θα μπορούν να προβάλουν και να διαθέσουν, εφ' όσον το επιθυμούν, τα προϊόντα τους. Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............