ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού και η Αναπτυξιακή Χανίων διοργανώνουν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ «Στα Χανιά, Κερνάμε Ελλάδα», το τριήμερο 18, 19 και 20 Οκτώβρη 2013, στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς Χανίων.
Η απόλυτα επιτυχημένη περυσινή διοργάνωσημας οδήγησε στην αναβάθμιση του Φεστιβάλ, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στη γαστρονομία, αναδεικνύοντας έτσι τα Χανιά ως μοναδικό γαστρονομικό προορισμό της Κρητικής Διατροφής.
Στόχος του επιτυχημένου θεσμού ανάδειξης του σύγχρονου γαστρονομικού γίγνεσθαι της περιοχής είναι να αποτελέσει, για τους παραγωγούς, δημιουργούς – επιχειρηματίες, επισκέπτες – καταναλωτές, chefs, δημοσιογράφους, φορείς, μια μοναδική και γόνιμη εμπειρία συνάντησης και γνωριμίας, με πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο, λειτουργώντας αμοιβαία επωφελώς, τόσο για τους εκθέτες, όσο και τους επισκέπτες.
Ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Χανίων, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, ο Γιάννης Αποστολάκης, από το ΜΑΙΧ, εγγυώνται ότι θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες ένα πλούσιο μενού Κρητικής Διατροφής.Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τα παιδικά εργαστήρια και πολλές εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους είναι μερικές από τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα κοσμήσουν το Φεστιβάλ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
"Καλούνται όλες οι επιχειρήσεις των Χανίων και της Κρήτης να επωφεληθούν της μοναδικής αυτής ευκαιρίας συμμετοχής με δωρεάν διάθεση περιπτέρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............