ΥΦΑΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΥΦΑΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ΑΓΡΟΤΟΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ», πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα:
 «ΥΦΑΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»
 την Τετάρτη 13 Νοέμβριου 2013 και ώρα 18:00 στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Αρχανών.  Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις δυνατότητες που προσφέρει η κοινωνική επιχειρηματικότητα στην προώθηση της γυναικείας απασχόλησης και πιο εξειδικευμένα η ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας στον τομέα της υφαντικής.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι παρακάτω εισηγητές:
Ο κ. Κουράτορας Μανώλης, Κλωστοϋφαντουργός, Μέλος της ομάδας Πηνελόπη Gandhi του Πανεπιστημίου των Ορέων, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Γενικές αρχές νηματολογίας και κατασκευής στημονιού».
Η κα Παναγιωτοπούλου Βασιλική, Ενδυματολόγος, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Σύνδεση της υφαντικής τέχνης με την ενδυματολογία».
Η κα Συγγελάκη Δέσποινα, Δικηγόρος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ηρακλείου, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Θεσμικό πλαίσιο Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝΣΕΠ). Δυνατότητες και Ευκαιρίες»
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «ΑΓΡΟΤΟΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» (Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ 2007-2013) που στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων μεταποίησης γεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων και παρασκευής τοπικών παραδοσιακών προϊόντων καθώς και των αγροτουριστικών επιχειρήσεων του Νομού Ηρακλείου.

CRETALIVE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............