ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΕΝΤΑΚΗ - ΕΘΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΕΝΤΑΚΗ - ΕΘΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ



Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Ανδρόγεω πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Καλεντάκη , Εθια πως να σε ξεχάσω , με Ιστορίες από το παρελθών θύμησες και αναμνήσεις..Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της ζωής με τις χαρές και τις λύπες ..με πολλά ενδιαφέροντα θέματα για τα παλιά ήθη ,έθιμα και τις παραδόσεις της Κρήτης μας.. Με πολύ όμορφες μαντινάδες ,ποιήματα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό..
Εθιανοί και όχι μόνο τίμησαν με την παρουσία τους την κα. Καλεντάκη Μαρία η οποία υπήρξε συγκινημένη για την απήχηση του βιβλίου της, καθώς ως ταπεινή οδοιπόρος σε όλη της τη ζωή το μόνο που έκανε ήταν να καταγράφει και να προσφέρει στους νέους Ανθρώπους τον τρόπο ζωής της Κρήτης του χθές, τα έθιμα του τόπου της που πολύτιμο μυστικό διατηρεί και πασχίζει να διασφαλίσει στην λαίλαπα των σημερινών καιρών.



Ανήσυχος Ανθρωπος η κυρία Μαρία με δράσεις στα πολιτιστικά καθημερινά κοινά του τόπου της, με σκέψεις για όνειρα για τον τόπο της τους Ανθρώπους του, με προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο για τα νέα παιδιά.











ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............