... ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗ - ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ... - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

... ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗ - ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ...

«Υπάρχει κάποια φλόγα στην Κρήτη, ας την πούμε ψυχή, κάτι πιο δυνατό από τη ζωή και το θάνατο. Υπάρχει η περηφάνεια, το πείσμα, η παλικαριά και μαζί τους κάτι άλλο, ανείπωτο και αστάθμητο, που σε κάνει να χαίρεσαι και συνάμα να τρομάζεις που είσαι άνθρωπος.», έγραψε ο Νίκος Καζαντζάκης για την Κρήτη. Και ακόμα και έτσι, είναι δύσκολο να περιγράψει κάποιος τον πλούτο των εικόνων, των τοπίων και των συναισθήματων που θα βιώσετε σε ένα ταξίδι στην Κρήτη. Αλλά αυτό που θα κάνει πιο μεγάλη εντύπωση είναι οι Ανθρωποι.




Κάτι ξέρει η μαμά και δεν αφήνει το μπαμπά να κόψει το μουστάκι του. Καταρχήν δεν τον αφήνει γιατί λέει οτι θα δείξει πολύ νεότερος ... και τότε μάλλον θα ξεκινήσουν οι ζήλιες!. Κάποτε ρώτησα τον μπαμπά μου γιατί έχει μουστάκι ... Μου είπε οτι το άφησαν από όταν επέστρεψε από φαντάρος ... και έκτοτε δεν το έκοψε ποτέ του. Η αλήθεια είναι οτι αφού είναι μπαμπάς μου ... δε με ενοχλεί καθόλου. Άσε που είναι και ομορφάντρας .





Μια πρόχειρη έρευνα που κάναμε αποκάλυψε ότι, το μουστάκι, υπήρξε σήμα κατατεθέν του ανδρισμού απο τη δεκαετία του 1970 


Αν είστε από εκείνους που ακολουθείτε τις τάσεις πιστά, ή, έστω, από εκείνους που τα δοκιμάζουν όλα μία τουλάχιστον φορά κι αποφασίσετε να αφήσετε μουστάκι, θα βρεθείτε μπροστά σε δίλημμα. Τα μουστάκια έρχονται σε πολλά μοντέλα: Υπάρχει το μουστάκι-πέταλο που φτάνει ως το πιγούνι, το μουστάκι-θάμνος που δεν ξεπερνά το μήκος των χειλιών, το μουστάκι-μολύβι, το μουστάκι-χαμόγελο και άλλα πολλά. Αντί να... προ-αποφασίσετε ποιο στιλ προτιμάτε, αφήστε τη φύση ν' αποφασίσει για εσάς: 





Αφήστε το ν' αρχίσει να μεγαλώνει και πειραματιστείτε ανάλογα με το τι πηγαίνει στο πρόσωπό σας. Επίσης, θυμηθείτε: Μην το παρακάνετε δίνοντάς του επιμελή σχήματα και τριμάροντας το άψογα. Ούτε όμως και να αφήσετε την τρίχα να ακολουθήσει τη δική της αυθαίρετη πορεία. Το μυστικό είναι να φαίνεται το μουστάκι σας «επιμελώς ατιμέλητο». Και το κυριότερο: να έχετε τον κατάλληλο αέρα, να είστε άνετοι και φυσικοί, να «γουστάρετε» το μουστάκι σας και να το δείχνετε.

Σύμφωνα με μια θεωρία, σε δύσκολους καιρούς, σαν αυτούς που διανύουμε, οι άντρες με μουστάκια έχουν περισσότερες επιτυχίες γιατί δείχνουν πιο σοβαροί και φερέγγυοι. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............