ΤΣΙΚΝΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΤΣΙΚΝΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινείται ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας μέσα από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει η Δημοτική Αρχή, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) σε συνεργασία με πολιτιστικούς και εμπορικούς συλλόγους, καθώς και φορείς της περιοχής.
Ήδη, όλοι προετοιμάζονται για την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου με τους διοργανωτές να υπόσχονται κέφι, ξενοιασιά και ξεφάντωμα με παραδοσιακά εδέσματα, μουσική και χορό στα «Τσικνίσματα» στο Αρκαλοχώρι, που για τέταρτη συνεχή χρονιά στόχο έχουν να γίνει όλη η πόλη μια παρέα. Με την πολύτιμη εθελοντική προσφορά της Οργανωτικής Επιτροπής των Τσικνισμάτων στις 5μ.μ. οι ψησταριές θα ανάψουν στο κέντρο, καθώς μικροί και μεγάλοι μεταμφιεσμένοι θα κατακλύζουν τους δρόμους. Στις 8:30μ.μ στην Πλατεία Ελευθερίας θα βρίσκεται και το συγκρότημα του Νίκου Φουναριωτάκη για ένα μεγάλο γλέντι. Με τα καταστήματα να προσφέρουν δωρεάν μεζέδες και κρασί σε όλους τους επισκέπτες και τη δυνατή μουσική να δίνει το ρυθμό, ο χορός, το τραγούδι και το ξεφάντωμα θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ.

Τα «Τσικνίσματα στο Αρκαλοχώρι» συνδιοργανώνουν οι τοπικοί φορείς που απαρτίζουν την Οργανωτική Επιτροπή των Τσικνισμάτων, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και ο Δ.Ο.Π.Α.Π. με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............