ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΗ

Δύο μετάλλια οι αθλήτριες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του ΚΟΗ

Ξεχώρισαν με την παρουσία τους οι αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου στους Χειμερινούς Αγώνες Συγχρονισμένης  κολύμβησης Κορασίδων Α' που πραγματοποιήθηκαν στο Kολλέγιο Αθηνών-Ψυχικού το Σαββατοκύριακο 15-16.02.2014. Με την καθοδήγηση της προπονήτριάς τους Λέλας Μαμιαούρι κατέλαβαν ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο.
 Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕ, η Τεχνική Σύμβουλος  Συγχρονισμένης Κολύμβησης Ελένη Κουγιά χαρακτήρισε τους χειμερινούς αγώνες απόλυτα πετυχημένους τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό τομέα.



 


Αναλυτικά:
ΣΤΟ ΝΤΟΥΈΤΟ
2η θέση και αργυρό μετάλλιο (73.499 βαθμοί) με τις Μαρία-Ελένη Αρμάου, Ειρήνη Κάββαλου και Αφροδίτη Σπυριδάκη (αναπληρωματική)
13η θέση με τις Βίλμα-Μαρία Μακράκη, Μαρία Νικολακάκη και Ευμορφία Αρχάβλη (αναπληρωματική)
 



ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΌ
3η θέση και χάλκινο μετάλλιο (66,9763 βαθμοί) με τις Αφροδίτη Σπυριδάκη, Κατερίνα Γιαννακάκη, Μαρία-Ελένη Αρμάου, Μαρία Νικολακάκη, Ευμορφία Αρχάβλη, Ειρήνη Καββάλου, Βίλμα-Μαρία Μακράκη, Πένη Μουλιαννάκη και ως αναπληρωματικές τις Χριστίνα Καλοχριστιανάκη και Ανδριανή Φυσαράκη

Μετά το πέρας των Χειμερινών Αγώνων ακολούθησε Ημερίδα Ορίων για το 1ο-4ο  & 7ο Αστέρι με αθρόα συμμετοχή αθλητριών τόσο από την Αθήνα όσο και από την επαρχία. Οι αθλήτριες του Κ.Ο.Η Ελένη Φυσαράκη, Γεωργία Λαζοπούλου και Μαρία-Ιοκάστη Βαρβεράκη έλαβαν μέρος στο 7ο αστέρι, το οποίο και κατέκτησαν με πολύ καλές βαθμολογίες.
Το Δ.Σ του Κ.Ο.Η  συγχαίρει τις αθλήτριες και την προπονήτρια τους Μαμιαούρι Λέλα  για τις σημαντικές επιτυχίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............