ME EΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΚΡΗΤΗ ΜΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Σ ΕΝΑ ΝΗΣΙ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ME EΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΚΡΗΤΗ ΜΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Σ ΕΝΑ ΝΗΣΙ


Με επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Κρήτη, μια ήπειρος σ΄ ένα νησί»
Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Κρήτη, μια ήπειρος σ΄ ένα νησί» την Παρασκευή 21/2/2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.


Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Διευθυντής του ΜΦΙΚ, κ. Μωυσής Μυλωνάς, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην έκδοση κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην πρώτη Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, κα Μαρία Ιωαννίδου στην οποία αφιερώνεται και το βιβλίο.


Την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ. Γιώργος Πιτσούλης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες και τη στήριξη της Περιφέρειας στους συντελεστές του βιβλίου και στο Μ.Φ.Ι.Κ. το οποίο συμβάλει στη μελέτη, προβολή και προστασία του περιβάλλοντος της Κρήτης.
Το έργο του συγγραφέα Δήμου Τσαντίλη παρουσίασε ο κ. Ηλίας Ευθυμιόπουλος, Περιβαλλοντολόγος και κ. Κίμων Χατζημπίρος, Αναπληρωτής καθηγητής Ε.Μ.Π.
Ο ερευνητής του ΜΦΙΚ κ. Αποστόλης Τριχάς μίλησε για την πλούσια και εξαιρετικής ποιότητας εικονογράφηση του βιβλίου, η οποία  παρέχει μοναδική εικαστική εμπειρία στους λάτρεις της κρητικής φύσης, αλλά και πολύτιμο υλικό σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φυσιοδίφες.


Το βιβλίο ήδη διατίθεται σε βιβλιοπωλεία του Ηρακλείου και της υπόλοιπης Κρήτης και μεταφράζεται στα Αγγλικά και Γερμανικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............