ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Με μετάθεση της ώρας έναρξης του Καστρινού Καρναβαλιού δόθηκε τελικά η λύση στο ηθικό κυρίως- θέμα που είχε ενσκύψει στο Δήμο Ηρακλείου, με αφορμή την κηδεία, το μεσημέρι, του επί πολλά χρόνια Δημάρχου της πόλης Μανόλη Καρέλλη.

Οι οργανωτές εξέταζαν ακόμα και το ενδεχόμενο της ματαίωσης της εκδήλωσης ωστόσο , σύμφωνα με τις πληροφορίες, έλαβαν ένα τηλεφώνημα από την πλευρά της οικογένειας του εκλιπόντος, με το οποίο οι συγγενείς εξέφραζαν την επιθυμία να γίνει το Καρναβάλι, κάτι που -όπως είπαν- θα ήθελε και ο ίδιος ο πρώην Δήμαρχος

Έτσι, μετά και από επαφές και συζητήσεις με τις ομάδες των νεων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, αποφασίστηκε το Καρναβάλι να γίνει όπως έχει προγραμματιστεί, ωστόσο θα ξεκινήσει στις 16.00 το απόγευμα.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Η Οργανωτική Επιτροπή Καστρινού Καρναβαλιού λόγω του αδόκητου χαμού, του επί σειρά ετών Δημάρχου Ηρακλείου Μανώλη Καρέλλη, ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο Πρόγραμμα του Καστρινού Καρναβαλιού.

Έπειτα και την εισήγηση του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη, και αφού προηγήθηκε σχετική επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και την οικογένεια του εκλιπόντος, το Δημοτικό Συμβούλιο σε ένδειξη πένθους και τιμής στη μνήμη του, αποφάσισε ομόφωνα, εκτός των άλλων :
α) Να ακυρωθούν όλες οι σημερινές προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Καστρινού Καρναβαλιού ( Αποκριάτικη καντάδα και Συναυλία Φιλαρμονικής Ορχήστρας) και
β) Να μετατεθεί η ώρα έναρξης της αυριανής, Σαββάτο 1 Μαρτίου, Καρναβαλικής Παρέλασης στις 16.00, στην καθορισμένη διαδρομή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............