ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ

Επιστολή αναγώστη 

Aγαπητό ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ... αισθάνομαι πληγωμένος και αδικήμενος ζώντας στο Δμοκρατικό Ηράκλειο του 2014 να ζώ εικόνες και στιγμές του 1980.
Βρέθηκα σε συνοικιακό μαγαζί - ουζερί της πόλης του Ηρακλείου και ξαφνικά αισθάνθηκα την παρουσία της Αστυνομίας στο κατάστημα και ενώ είχε παρέες 20 ατόμων να καταγγέλει πρόστιμο για την μουσική του καταστήματος ΑΕΠΙ. και να δημιουργεί κλίμα δυσφορίας στους πελάτες, δίνοντας τους την εικόνα ότι κάτι το παράνομο συμβάινει στο κατάστημα.

Αστυνομικοί - υπάλληλοι μίας ιδιωτικής εταιρείας αμφιβόλου - πλέον υπόστασης, που κατά τα άλλα, το καθήκον τους πράτουν, σε περίεργςς και δύσκολες ώρες ωραρίου, αλλά πάντα υπάλληλοι.




Αστυνομικοί που αντί να προβούν σε σύσταση, κόβουν πρόστιμο που σε οδηγεί σε δικαστήριο, για αρμοδιότητες που η εταιρεία τους έδωσε.


Και αναρωτίεμαι πώς στην Ελλάδα της Κρίσης που τα μαγαζιά με χίλια ζόρια κρατιούνται ανοιχτά, και προσπαθούν να χαρίσουν μουσική συντροφιά απο ραδιόφωνο ή υπολιγιστή μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ, διασκέδαση ή ξεγνοιασιά της βραδιάς σε συμπολίτες οι οποίοι ζητούν την χαλάρωση, οι ιδιοκτήτες να καλούνται ανταπεξέλθουν με πρόστιμα.


Και ρωτάω... Είναι δουλειά της Αστυνομίας να κάνει ελέγχους για μουσική....
Είναι δουλειά της Αστυνομίας να δημιουργεί κλίμα αναστάτωσης σε κατάστημα  - ουζερί.
προκαλώντας σχόλια στους πελάτες...
Είναι δουλειά της Αστυνομίας να μην κάνει ελέγχους σε καταστήματα της παραλιακής της Πόλης του Ηρακλείου για ένταση μουσική και να την απασχολούν τα συνοικιακά...
Είναι δουλειά της Αστυνομίας να απουσιάζει χωρίς να θέλω να προβάλω το έργο της και τη αγωνία της για τα κοινά του πολίτη, σε πολύ  πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν τον Ηρακλειώτη...
Η συμπεριφορά και η παιδεία των αρμοδιών - αναρμόδιων που διαφυλάσουν τη τάξη με κάνουν να πιστέυω ότι η ταμπέλα που υπήρχε στις εισόδους της πόλης μας μέχρι και πρίν απο 10 χρόνια είχε δίκιο.

Ο ΔΗΜΟΚΑΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΙ


Δεν ξέρω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............