ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ - ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΥΤΟ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΝΙΩΘΩ...!!! - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ - ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΥΤΟ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΝΙΩΘΩ...!!!


Όσοι συνειδητά ακούνε Κρητική μουσική, γνωρίζουν πολύ καλά την αξία της τέχνης και το ταλέντο του Χρήστου Στιβακτάκη. Γεννημένος και αναθρεμένος στο χωριό Βορίζα Ηρακλείου στις 24 Απριλίου του 1969 είναι, αδελφός του Γιώργη, του Νίκου, του Στάυρου και της Καδιανής, Στιβακτάκη. Με πατέρα Πρωτοχορευτή στην εποχή του, τον φημισμένο Στάθη Στιβακτάκη (Σωμαροστάθη) και αδέλφια αυτοδίδακτους καλλιτέχνες δεν γινόταν να ξεφύγει από τα Παραδοσιακά ακούσματα - γλέντια.


(Aπό αριστερά: Νίκος - Γιώργης - Χρήστος Στιβακτάκης) 

Το 1983 σε ηλικία 14 ετών, ο Χρήστος μπήκε στη δισκογραφία ενεργά, άλλωτε ως μουσικός - σολίστας κι άλλωτε ως ενορχηστρωτής αριθμεί εως σήμερα 30 δισκογραφικές συμμετοχές. Αυτόν τον καιρό ετοιμάζει την τρίτη προσωπική του δισκογραφική κίνηση μετά από το "Παντός καιρού" και το "Από χρυσάφι και φωτιά" τα οποία έχουν αγαπηθεί από το κοινό και έχουν γίνει επιτυχίες!




Έχει συνεργαστεί εκτός από τα αδέρφια του Γιώργη και Νίκο με τους οποίους συνεργάζονται σε μόνιμη βάση από την αρχή της καριέρας του, με τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη, τον Γιώργο Παπαδάκη, τον Νίκο Μανιά, τον Νίκο Γωνιανάκη, τον Μιχάλη και τον Νίκο Αλεφαντινό, τον Βασίλη Σκουλά, τον Περικλή Τζουγανάκη, τον Στέλιο Σταματογιαννάκη κ.α. σπουδαίους μουσικούς.












ΠΗΓΗ: http://kritikiparadosi.gr/
ΦΩΤ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............