ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου, σας προσκαλεί να αγοράσετε τα καλύτερα πασχαλινά γλυκά σας και δώρα, από το Πασχαλινό παζάρι που οργανώνει,  τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 στη Λότζια (Δημαρχείο Ηρακλείου), από  τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Πιστές στις συνταγές των γιαγιάδων μας, ετοιμάσαμε για σας παραδοσιακά λαζαράκια, λαδερά κουλουράκια και χαλβά σιμιγδαλένιο για τη Μεγάλη Εβδομάδα και βουτυρένια τσουρεκάκια και σοκολατάκια για το Πάσχα, όλα φτιαγμένα από εμάς, με πολύ κέφι και αγάπη, σεβασμό και νοσταλγία για περασμένες εποχές, που όλες συντηρούμε στην καρδιά μας με στοργή. Ακόμη φτιάξαμε για σας με πολλή υπομονή, χαριτωμένα φθηνά πασχαλινά  δώρα και διακοσμητικά και στολίσαμε με περισσή τέχνη πασχαλιάτικα αυγά και λαμπάδες.

Στόχος της προσπάθειάς μας είναι η δημιουργία Παιδικού Χωριού SOS στο Ηράκλειο για να χαρίσουμε μια αγκαλιά αγάπης σε παιδιά που  έχουν στερηθεί τη φυσική τους οικογένεια.
Ελάτε στο Πασχαλινό Παζάρι μας, με αγάπη και ευαισθησία, και βοηθείστε να κτίσουμε, όλοι μαζί, το Παιδικό Χωριό SOS στο Ηράκλειο.
Καλή Ανάσταση για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............