ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του ίδιου σχολείου συνδιοργάνωσαν το 1ο Φεστιβάλ Κρητικής Μουσικής. 



Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1980. 

Μια πρωτοβουλία του δασκάλου του 4ου Δημοτικού Στέφανου Τσιάμου στα πλαίσια του μαθήματος Ευέλικτης Ζώνης και ως μάθημα επιλογής την «Κρητική Παράδοση» οργάνωσε αυτή την ιδέα διδάσκοντας έτσι στα μικρά παιδιά την ιστορία της Κρητικής παράδοσης και της Κρητικής μουσικής. 

Τα παιδιά δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον και τεράστια συμμετοχή στο μάθημα αυτό δίνοντας κι εκείνα τις δικές τους ιδέες για την επιλογή των προσκεκλημένων Κρητικών Μουσικών που θα ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά. 
«Το 1ο Φεστιβάλ Κρητικής Μουσικής οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ένα τεράστιο καλλιτέχνη και άνθρωπο τον Αχιλλέα Δραμουντάνη μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Κατσουλιέρη και το συγκρότημα τους.


Ενθουσίασαν το κοινό που τους παρακολούθησε αλλά αυτό που μας εντυπωσίασε όμως ήταν το πόσο ντρέτος, χαμογελαστός και ευγενής ήταν ο Αχιλλέας αλλά και ο Γιώργος με όλο τον κόσμο που τους πλησίασε. 
Ένα ευχαριστώ λοιπόν από καρδιάς, υγεία πάντα και με το καλό να τον ξαναδούμε.»

Φυσικά καλούμε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί και να στηρίξει την προσπάθεια του Αχιλλέα Δραμουντάνη στην εκδήλωση της Ηλιαχτίδας στις 11 Μαϊου το μεσημέρι στην αίθουσα «Plaza» του Gourmet Catering στο Ηράκλειο.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση : 6909912220 & http://4iliahtida.blogspot.gr/


ΠΗΓΗ/: http://flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............