ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΥΒΩΝ ΗΡΑΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΥΒΩΝ ΗΡΑΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ

Ανοιξιάτικη εξόρμηση …..…
Στις 21 Μαϊου2014, στις 5.30 μ.μ στις εκβολές του Αποσελέμη μαθαίνουμε πράγματα μαγικά για του υγρότοπους!
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουβών σε συνεργασία με το Δίκτυο για την Παρακολούθηση της Κατάστασης των Υγροτόπων Κρήτης, του WWF Ελλάς και την Οικολογική Παρέμβαση Ηρακλείου, οργανώνουν εξόρμηση - ξενάγηση για μικρούς και μεγάλους στον Υγρότοπο Αποσελέμη. Μαζί θα εξερευνήσουμε και θα μάθουμε τα μυστικά του κόσμου των υγρότοπων. Μυστικά που αφήνουνέκπληκτους όσους επιχειρούν να τα ανακαλύψουν.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα μελετήσουμε τα υπέροχα πλάσματα που φιλοξενούνται στους υγρότοπους και πως αυτά συνθέτουν ένα μοναδικό οικοσύστημα που ευεργετεί τη φύση και κατ’ επέκταση τον άνθρωπο.
Στη συνέχεια θα συναντηθούμε στην ανατολική όχθη των εκβολών (Ταβέρνα «Κασαπάκης»), όπου θα τσιμπολογήσουμε ότι έχει φέρει καθένας στο καλαθάκι του. Κι εμείς σαν σύλλογος κάτι θα προσφέρουμε και κάτι επιπλέον θα ψήνουμε, για να τιμήσουμε ταυτόχρονα την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και την Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας (22/5). Ο Νίκος Μυλωνάκης με την παρέα του θα μας κρατήσουν συντροφιά με την όμορφη μουσική τους από τις 7 μ.μ μέχρι τις 10 μ.μ.


Σας περιμένουμε λοιπόν ανήμερα Κωνσταντίνου και Ελένης στις 5.30 μ.μ στην ανατολική όχθη των εκβολών Αποσελέμη, για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, να γνωρίσουμε τον κόσμο των υγρότοπων, την ιστορία τους, πως μπορούμε να τους προστατέψουμε και να βεγγερίσουμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............