ΤΑ 6 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕΣΤΟΡΑΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ site - argophilia.com - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΤΑ 6 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕΣΤΟΡΑΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ site - argophilia.com

Αυτά είναι τα έξι καλύτερα ρεστοράν της Κρήτης σύμφωνα με το γερμανικό σάιτ "argophilia.com


Crete Focus ➤Κρήτη σημαίνει πολιτισμός, παράδοση, παραλίες, τουριστικά καταλύματα άψογης αισθητικής, αλλά και φαγητό. Καλό φαγητό. Από μικρές ταβέρνες σε χωριά, έως γκουρμέ εμπνεύσεις σε κουζίνες μεγάλων ξενοδοχείων. Το γερμανικό σάιτ «argophilia.com» που ασχολείται με τον τουρισμό, αξιολογεί έξι ρεστοράν και ταβέρνες της Κρήτης που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί κάποιος και να βουτήξει στις γεύσεις τους.

1. Prima Plora – Ρέθυμνο
Τα προϊόντα έρχονται από τοπικούς παραγωγούς. Βρίσκεται κοντά στη Φορτέτζα, το πασίγνωστο κάστρο και προσφέρει κυρίως ψάρι, αλλά λοιπά κρητικά εδέσματα.

Prima Plora – Ρέθυμνο

2. Ακρογυάλι – Χανιά
Είναι κλασική ψαροταβέρνα με εκπληκτική θέα. Διόλου τυχαίο ότι είναι από τα πλέον ονομαστά μέρη για φαγητό στα Χανιά. Τρως ό,τι πιάνει ο ψαράς και αναλόγως δημιουργείται το μενού της ημέρας.

Ακρογυάλι – Χανιά

3. Ταβέρνα Γουλές – Ρέθυμνο
Ανάμεσα στα βουνά του Ρεθύμνου, αξίζει κανείς να το ανακαλύψει. Σπιτικές συνταγές που φτιάχνουν οι Κρητικές μανάδες, εδώ παίρνουν το χαρακτήρα επίσημου μενού για τους πελάτες. Και εδώ τα προϊόντα έχουν την αυθεντικότητα των ντόπιων παραγωγών.

Ταβέρνα Γουλές – Ρέθυμνο

4. Ρεστοράν Μαριλένα – Ελούντα
Ανατολικά του Ηρακλείου, σε μια περιοχή φημισμένη για τις παραλίες και την τουριστική κίνηση. Το ρεστοράν είναι οικογενειακό. Προσφέρει τόσο κρητική, όσο και κυπριακή κουζίνα και λειτουργεί από τη δεκαετία του '70.

Ρεστοράν Μαριλένα – Ελούντα

5. Αυλή – Ρέθυμνο
Εδώ η μίξη των γεύσεων αποκτάει χαρακτήρα υψηλής τέχνης. Επιπλέον διαθέτει μια ευρεία γκάμα κρασιών -τι άλλο καλύτερο στην Κρήτη- για κάθε εκλεκτό έδεσμα: από κρέας μέχρι ψάρι.

Αυλή – Ρέθυμνο

6. Herb's Garden – Ηράκλειο
Οι θαμώνες του Lato Boutique Hotel το γνωρίζουν πολύ καλά. Ανεπανάληπτη θέα, αλλά και σουζουκάκια, καραμελωμένο κοτόπουλο, αλλά και ντάκος και άψογο σέρβις. Ολα αυτά σε... συσκευασία του ενός. Αξεπέραστο στο είδος του. 

 Herb's Garden – Ηράκλειο


Πηγή ➤ prismanews



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............