ΓΙΟΡΤΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΓΙΟΡΤΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ηρακλείου με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της μητέρας και στα πλαίσια των πολιτικών ενεργού γήρανσης, της διαγενεακής συνεργασίας και της προστασίας της μητρότητας, διοργανώνει εκδηλώσεις με θέμα: «Γιορτή γονέων».




Η πρώτη εκδήλωση αφιερωμένη στους ηλικιωμένους γονείς θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, όπου ομάδες ηλικιωμένων – ωφελούμενων από τα δεκατρία  Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας του Δήμου, θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητες τους. 



Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και ώρα 12:00 στη Λότζια του Δήμου Ηρακλείου, όπου ομάδες ηλικιωμένων θα συνεργαστούν με παιδιά για να κατασκευάσουν το δικό τους δώρο για τη μητέρα τους. Παράλληλα τα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας του Δήμου θα μοιράζουν στις μαμάδες τα δικά τους δημιουργήματα.
Στόχος των εκδηλώσεων είναι συμβάλλουν στην ανάπτυξη της διασύνδεσης των γενεών, ώστε οι συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας να αισθάνονται ενεργά μέλη της κοινωνίας.
Μέσα από τη συμμετοχή όλων μας στις σχεδιαζόμενες δράσεις συμβάλλουμε ενεργά στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.
Είστε καλεσμένοι στις εκδηλώσεις όλοι σας!!!!!
Με εκτίμηση
Δέσποινα Συγγελάκη

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ηρακλείου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............