ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΑΝΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΑΝΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Μπορεί η Ιαπωνία να μην έχει παραδοσιακά στην κουζίνα της το ελαιόλαδο, όμως φαίνεται πως σταδιακά το εντάσσει στο διατροφολόγιο της, με την Κρήτη να βάζει το... χεράκι της!


Όπως έγινε γνωστό τη δεύτερη θέση στο κόσμο κατέκτησε η χανιώτικη εταιρεία Απολλώνια σε διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου που πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με τα "Χανιώτικα νέα" η σημαντική αυτή θέση που συνοδεύτηκε από το αντίστοιχο Αργυρό Μετάλλιο έρχεται να επιβεβαιώσει την υψηλή ποιότητα του κρητικού ελαιολάδου και ειδικά το παγκοσμίως γνωστό ΠΟΠ Κολυμβαρίου.
Ταυτόχρονα αναδεικνύεται και η σημαντική δραστηριότητα των κρητικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις διεθνείς αγορές στους τομείς της παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίου.

Η Απολλώνια ιδρύθηκε το 2010 και έχει έδρα τα Χανιά της Κρήτης. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι ανωτέρας ποιότητας και έχουν την ένδειξη ΒΙΟ, ΠΟΠ και άλλες πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν το ενδιαφέρον των ανθρώπων της εταιρείας να παράξουν και να προμηθεύσουν το διεθνές καταναλωτικό κοινό με αγνά προϊόντα Κρήτης
Ειδικά το ελαιόλαδο είναι προέρχεται από την περιοχή του Κολυμβαρίου και η οξύτητα του είναι από 0,2 έως 0,6.

Η Απολλώνια στοχεύει να αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητες της σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής και ήδη βρίσκεται σε επαφή με μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους των εν λόγω περιοχών.





ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............