ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ...ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ! - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ...ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ !



Μια παρολίγον τραγωδία που κατέληξε να γίνει η καλύτερη διαφήμιση για την Κρήτη και τους ανθρώπους της ...Το θλιβερό περιστατικό με τον τραυματισμό της Αμερικανίδας από βαρελότο το βράδυ της Ανάστασης έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Όπως όμως ακριβώς και η φροντίδα που δέχτηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο από τους γιατρούς και το προσωπικό με την ίδια την 52χρονη χτες να αποχαιρετά συγκινημένη τους ανθρώπους που με την ανιδιοτελή προσφορά τους μετέτρεψαν τον εφιάλτη της σε μια συγκινητική εμπειρία ζωής. Η στάση τους έγινε...διαφήμιση για μια χώρα που έχει φτάσει στο ναδίρ την εικόνα της. Και στο Βενιζέλειο έδειξαν ότι το προσωπικό δεν πτοείται από προβλήματα, αδυναμιες και κρίση και προσφέρει στον άνθρωπο όποιος και να είναι από όπου και να είναι...

Όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα γνωρίζουν ότι όλες αυτές τις μέρες στο Βενιζέλειο νοσοκομείο οι πάντες (γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, διοικητικοί κλπ ακόμη και πολίτες) βοήθησαν για να μπορέσουν οι τραυματίες να αισθανθούν όχι απλώς ότι δεν έχουν ανάγκη την πατρίδα τους , αλλά να νιώσουν και καλύτερα!


"Ευχαριστώ Κρήτη" ήταν τα τελευταία της λόγια πριν αναχωρήσε για την πατρίδα της με την ιδια να μην ξεχνά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί αλλά και τη ζεστή αγκαλιά που άνοιξε το προσωπικό του νοσοκομείου αλλά και η εξυπηρέτηση από το προσωπικό του ΕΚΑΒ στο διάστημα που νοσηλεύτηκε εκεί. Από τον διευθυντή της κλινικής, και το ιατρικό προσωπικό που την φρόντισε μέχρι την ... καθαρίστρια , την Εύα, που καθημερινά της πήγαινε φαγητό, η 52χρονη γυναίκα είχε να πει έναν καλό λόγο και ένα θερμό ευχαριστώ.  “Ποτέ δεν θα μπορέσω να ξεπληρώσω αυτό που έκαναν για μένα, μου έσωσαν τη ζωή” συμπλήρωσε η ίδια.


Τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα της πήρε η Αμερικανίδα τουρίστρια μετά την περιπέτεια που έζησε στην Ελλάδα όταν τραυματίστηκε από βαρελότο τη βραδιά της Ανάστασης στην Οία της Σαντορίνης.Ιδιαίτερα συγκινημένη η 52χρονη γυναίκα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς της τους γιατρούς και το προσωπικό του Βενιζελείου νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε τις τελευταίες εβδομάδες.


"Ένας μεγάλο ευχαριστώ στην Κρήτη για την ζεστή αγκαλιά που μου άνοιξε, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και τους εργαζομένους του νοσοκομείου που με βοήθησαν να γίνω καλά" ανέφερε η ίδια ενώ συμπλήρωσε "Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στην πατρίδα μου και θα συνεχίσω εκεί τις προσπάθειες για την αποκατάσταση της υγείας μου. Όλο αυτό ήταν για μένα ένας εφιάλτης που δεν θέλω να θυμάμαι. Ευχαριστώ Κρήτη"

 
 




ΠΗΓΗ: http://www.cretalive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............