Ο ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ

Αυτή την εποχή η κυρία Μαρία Πατεράκη στον μικρό οικισμό του Αφρατέ Αμαρίου βρίσκεται στον… επίγειο παράδεισό της! Και βέβαια, όπως το συνηθίζει κάθε μέρα, το πρωί στα πρώτα της καθήκοντα είναι να φροντίσει τις εκατό γλάστρες που έχει, να παρατηρήσει την ανάπτυξη των λουλουδιών σαν έμπειρη… γεωπόνος, και να διαπιστώσει αν χρειάζονται την προσφορά της!


Θεού χαρά για την κυρία Μαρία Πατεράκη αυτή η εποχή μέσα στη λουλούδια της που τα φροντίζει καθημερινά. Είναι ώρα που πρέπει να τους δώσει. Από κοντά για… ότι χρειαστεί και ο σύζυγός της Αντώνης

Τα περισσότερα από τα λουλούδια που έχει στις γλάστρες και στον λουλουδόκηπό της είναι γαρυφαλιές που θαυμάζει ιδιαίτερα και, βέβαια, δεν λείπουν και τα άλλα είδη που με επιμέλεια φροντίζει όλο το χρόνο.
Έχει μάθει, εμπειρικά, άλλωστε από πολλά χρόνια, πότε την χρειάζονται για να σκύψει πάνω τους και μέχρι σήμερα δικαίως έχει χαρακτηριστεί η… γυναίκα των λουλουδιών του Αμαρίου. Σε αυτόν τον χώρο μένουν εντυπωσιασμένοι οι ξένοι που διέρχονται τα καλοκαίρια τον οικισμό, γι αυτό και σταματούν και με τις κάμερές τους αποθανατίζουν τις παραδεισένιες εικόνες.
Tο ζεύγος Πατεράκη στην αυλή του μαγαζιού τους στο μικρό οικισμό του Αφρατέ, μπροστά στα λουλούδια τους




ΠΗΓΗ: http://madeincreta.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............