ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

Για τέταρτη συνεχή χρονιά οι άνθρωποι του Ρεθύμνου δείχνουν την έμπρακτη αγάπη και ευαισθησία τους για τα παιδιά της Αφρικής, συμμετέχοντας σε ξεχωριστά καλλιτεχνικά δρώμενα! Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι εθελοντές του συλλόγου Συμβολή στη Εκπαίδευση Παιδιών της Αφρικής ετοιμάζουν τις καλοκαιρινές τους αποστολές στη Μαδαγασκάρη, την Ουγκάντα και το Μπουρούντι με σκοπό να δώσουν ευκαιρίες για εκπαίδευση και χαρά σε εκατοντάδες παιδιά! Ως κορύφωση της προετοιμασίας αυτής, οι εθελοντές της Συμβολής διοργανώνουν ένα διήμερο εκδηλώσεων στα μέσα Ιουνίου στο Ρέθυμνο, με πλήθος καλλιτεχνών που αφιλοκερδώς αγκαλιάζουν αυτήν την προσπάθεια.
Συγκεκριμένα, υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνης, την Πέμπτη 12 Ιουνίου, στις 21:30 στο Θέατρο Ερωφίλη (Φορτέτζα) το φωνητικό σύνολο του Συνδέσμου Διαδόσεως Καλών Τεχνών: Alma-Libre θα μας ταξιδέψει μέσα από τη μουσικοχορευτική παράσταση ‘Στο Μπαρ το Ναυάγιο’ στα πιο κεφάτα νερά του ελληνικού πενταγράμμου!  Μέσα από μια εξαιρετική θεματική επιλογή έντεχνων, παραδοσιακών, ρεμπέτικων, λαϊκών και γαλλικών τραγουδιών θα παρακολουθήσουμε να ξεδιπλώνεται μια ιστορία που θα μας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία!  Συμμετέχουν οι: Βαρούχας Δημήτρης, Βεριδάκης Γιώργος, Βιτώρου Μαριέλλα, Βουτσαδάκης Βαγγέλης, Δασκαλάκης Βασίλης, Ηλιάκης Μάριος, Καυκαλάς Σήφης, Κούκου Χριστίνα, Κυδωνάκη Ελένη, Λινοξυλάκης Βαγγέλης, Μάρκου Βασιλική, Μητρογιώργου Ρίτα, Μυλωνάς Τάκης, Νικολιδάκης Βαγγέλης, Παπαδάκης Νίκος, Σπινθουράκης Αποστόλης και Φραντζεσκάκη Ντίνα.
Την Παρασκευή 13 Ιουνίου, από τις 19:00 και μετά, ο Κήπος του Αλή Βαφή θα φιλοξενήσει  ένα πλήθος καλλιτεχνών και φίλων της Συμβολής. Συγκεκριμένα, από τις  19:00 και μετά, γνωστοί εικαστικοί του Ρεθύμνου εμψυχώνουν για όλα τα παιδιά –μικρά και μεγάλα– ένα εικαστικό εργαστήρι αφρικανικών κατασκευών και face-painting με θέμα την Αφρική.  Στις 20:00 η μουσική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου θα τραγουδήσει αγαπημένα πολυφωνικά τραγούδια υπό τη διεύθυνση της Έλλης Περίσογλου. Στις 20:30 θα αφεθούμε στη μαγεία των ‘Φωνών της Συμβολής’. Για τρίτη συνεχή χρονιά οι φοιτήτριες από το τμήμα Ψυχολογίας Ειρήνη Μπαρουξή και Κωνσταντίνα Κατοστάρη, με τη συμμετοχή του Βαλεντίνου Σταματιάδη στα κρουστά, θα τραγουδήσουν αγαπημένα κομμάτια έντεχνης μουσικής. Στις 9:30 θα υποδεχτούμε στη σκηνή τον αγαπημένο όλων μας ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ, ο οποίος με τη θρυλική του φωνή θα μας παρασύρει στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, που μόνο εκείνος ξέρει να δημιουργεί! Τη βραδιά θα κλείσουν –με  κρητικά και όχι μόνο τραγούδια– οι γνωστοί για το ταλέντο και το αστείρευτο κέφι τους μουσικοί: Βούρβαχης Μανώλης (λύρα-τραγούδι), Χλιαουτάκης Χρήστος (λαούτο-τραγούδι), Ντακάκης Μανώλης (λαούτο) και  Παπαδάκης Βασίλης (λαούτο).

rethemnosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............