ΚΥΡΒΕΙΑ 2014 ΜΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΚΥΡΒΕΙΑ 2014 ΜΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Μια βραδιά αλληλεγγύης & αγάπης αφιερωμένη στην προσφορά στο συνάνθρωπο, στον εθελοντισμό & στην ανθρωπιά διοργανώνουν οι Σχολές χορού Δημήτρη Καπαράκη σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας, το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Ιεράπετρας και το σύλλογο NOSO CROHN-ΕΛΚΩΔΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ νομού ΛΑΣΙΘΙΟΥ.
Στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας, Κύρβεια 2014 και θέλοντας η παράδοση να γίνει σημαιοφόρος μηνυμάτων αγάπης & ανθρωπιάς στην πράξη ενώνουμε τις δυνάμεις μας την Τρίτη 29 Ιουλίου στο 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας (Είσοδος ΕΠΑΛ) & ώρα 9:30 μ.μ.
Στη βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς και οι καλλιτέχνες: ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΟΥΔΑΚΗΣ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΤΣΑΚΗΣ –ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ.
Θέλοντας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη στις δύσκολες μέρες που διανύουμε & ύστερα από συνεννόηση με το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου όλοι εμείς αλλά και όλοι εσείς που θα παρευρεθείτε παρακαλείστε αντί εισιτηρίου να προσφέρετε ό,τι μπορεί ο καθένας σε τρόφιμα, προκειμένου να συμβάλλουμε στη μικρή αυτή προσπάθεια της Σχολής μας.... 
Γιατί όλοι μαζί μπορούμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............