ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ MARAVEYAS ILEGAL
Με τη γνώριμη πλέον ενέργειά του και τον ξεσηκωτικό του χαρακτήρα, ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει μία ακόμη εκρηκτική live παράσταση που θα αφήσει σε όλους, όπως και οι προηγούμενες, μια πολύ «ανεβαστική» και γλυκιά διάθεση! Με τη δύναμη της μουσικής και
της αγάπης, όπως και ο ίδιος πάντα λέει, μοιράζεται με το κοινό όλη του την ενέργεια σε αυτό που κάνει, με απαραίτητη πάντα τη θετική διάθεση και τη συμμετοχή του κόσμου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 06 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ  - ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ , Συμμετέχει η ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ
Με τις υπέροχες φωνές τους και με παρέα τις κιθάρες τους, σε μια συνάντηση φίλων...με μοναδικές ερμηνείες και εκρηκτικά συναισθήματα...με ήχους αγαπημένους και στίχους αξέχαστους...σε ένα πρόγραμμα πολυσευλλεκτικό, με τραγούδια από τις προσωπικές τους διαδρομές, αλλά και τραγούδια πολυαγαπημένα από τους 20 δίσκους των Πυξ Λαξ.
Από ΤΡΙΤΗ 08  έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
Τρίτη   8 Ιουλίου:
"Ο Δακρυηλίας" (θέατρο) από την Κ. Αποστολοπούλου
"Ο  Γάτος που έμαθε  σ’ενα Γλάρο να πετά" (Θέατρο)  ΟΜΜΑ  ΣΤΟΥΝΤΙΟ
Τετάρτη  9  Ιουλίου:
"Ο Δακρυηλίας" (θέατρο)από την Κ. Αποστολοπούλου
" Ο Ψαροτρομάρας" (ΚούκλοΘέατρο)    από την Ομάδα Κου-κλο
Πέμπτη 10 Ιουλίου:
"Το άτακτο Κροκοδειλάκι"(κουκλοθέατρο) της Μ.Ποπτέσιν
" Η Παπλωματού" από το θέατρο Theatre Factory
Παρασκευή 11 Ιουλίου:
"Το άτακτο Κροκοδειλάκι"(κουκλοθέατρο) της Μ. Ποπτέσιν
" Η Μαγική Κούκλα" από θεατρική ομάδα  του Κ. Δράκου
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 20:00 και 21:00
ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ - ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
Μαζί επί σκηνής, ενώνουν τις καρδιές και το ταμπεραμέντο τους, τις εμπειρίες και την αγωνίες τους και αφηγούνται τις πιο δυνατές στιγμές της σύγχρονης ελληνικής τραγουδοποιίας. Οι τρείς τους υπενθυμίζουν το επίκαιρο πολιτικό τραγούδι, ανατρέχουν στους μεγάλους ποιητές και ζωντανεύουν με σεβασμό το γνήσιο λαϊκό τραγούδι. Πλαισιώνονται από 6μελή ορχήστρα.
ΤΡΙΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ : Η Πεντάμορφη και το Τέρας
Το Θέατρο του Βορρά, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα επιλέγοντας φετός σαν μαγικό σκηνικό του την ίδια τη ζωή και ανεβάζει  μία από τι πιο όμορφες  ιστορίες αγάπης. Ο παραμυθένιος κόσμος της Πεντάμορφης  ζωντανεύει σε μία μαγική παράσταση, πλημμυρισμένη από μουσική και χορό, κοστούμια και φωτισμούς που μας οδηγούν στο όνειρο. Με μία φρέσκια διασκευή, βασισμένη στο γνωστό παραμύθι της Jeanne-Marie Le Prince de Beaumont και ειδικά προσαρμοσμένη για παιδιά,  η Πεντάμορφη και το Τέρας υπόσχεται στιγμές γέλιου, τρυφερότητας και συγκίνησης.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Ο Δήμος Αναστασιάδης ξεφεύγει από τις δεσμεύσεις και μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες, ίσως τις καλύτερες που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια! Ο νέος δημιουργός δεν επαναπαύτηκε στη τεράστια επιτυχία των άλμπουμ του και τολμά να πειραματιστεί και να ρισκάρει τόσο στο επίπεδο της σύνθεσης, όσο και στο επίπεδο των live εμφανίσεών του. Η μοναδική του ενέργεια διαπερνά όλη τη σκηνή και κυρίως το κοινό.
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ και ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ ΑΣΚΗΤΙΚΗ του Νίκου Καζαντάκη
Η  Ασκητική είναι το πιο διάσημο και πολυδιαβασμένο φιλοσοφικό του έργο. Αποτελεί, δε, τη Βίβλο των ιδεών του συγγραφέα. «Να είσαι ελεύθερος άνθρωπος, να παλεύεις χωρίς να καταδέχεσαι να ζητάς ανταμοιβή, αυτό είναι η αληθινή ελευθερία». Πρόκειται για μια τολμηρή απόπειρα παρουσίασης του φιλοσοφικού λόγου του συγγραφέα με δραματική μορφή, ώστε ο θεατής να αποκτήσει μια πρωτόγνωρη, πιο ουσιώδη επικοινωνία με τις μεγάλες αγωνίες και τα ιδανικά του Νίκου Καζαντζάκη. Θεατρική προσαρμογή – Σκηνοθεσία: Πάνος  Αγγελόπουλος 
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Τάσος  Νούσιας Θάλεια Αργυρίου, Σοφία  Κομηνέα, Δημήτρης  Γρηγοριάδης, Χρηστος Καπενής , Βάνα αλή Γιώργος Κολιοβέτας, κ.α
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ
Μία σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε την Δήμητρα, να ακούσουμε όλα τα τραγούδια της, αυτά που ήδη γνωρίζουμε και αυτά που αγαπάει η ίδια και παρουσιάζει αλλιώς..Η περιοδεία της θα έχει τον γενικό τίτλο «Αλλιώς» όπως και ο νέος της δίσκος που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες.
Το «Aλλιώς» δίνει τον τόνο όσων παρουσιάζει φέτος η Δήμητρα στη σκηνή. Μαζί με την μπάντα της, σε μία προσωπική αφήγηση, από αυτές που σπανίως κάνει.
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ
Ο Γιώργος Νταλάρας με το συνθέτη Γιώργο Ανδρέου στο πιάνο, με νέες διασκευές για δύο πιάνα, μπουζούκι, ακορντεόν και κιθάρα, σε μια σειρά από λυρικές μπαλάντες και λαϊκά τραγούδια από το ρεπερτόριο που έχει ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια, καταθέτουν την ψυχή τους και το ταλέντο τους. Τη σκηνή μοιράζεται μαζί τους ο πιανίστας και μουσικός Γιώργος Παπαχριστούδης.  Μαζί τους η Ευτυχία Μητρίτσα , Γιώργος Μάτσικας,και ο Ντάσσο Κούρτι .
ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ Peer Gynt, no man’s land
Πρόκειται για μια διασκευή για τρεις ηθοποιούς πάνω στο έργο του Ερρίκου Ιψεν «Peer Gynt». Ο Peer Gynt ζει μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Ο Ερρίκος Ίψεν χρησιμοποιώντας το έπος, ως κώδικα δημιουργίας, στήνει τον Peer Gynt, έναν αντιήρωα στο πρότυπό του πιεστικού και ανταγωνιστικού άντρα, που με δίψα λαχταρά την επιτυχία. Η περιπέτεια του μετατρέπεται σε ένα προσωπικό ταξίδι υποσυνειδήτου, όλα τα επεισόδια γίνονται αφηγήσεις και η πλοκή εκτυλίσσεται μέσα από τρεις άξονες: Peer Gynt, Όσε, Σούλβαιγ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Συμμετέχουν οι STRINGLESS
Με το πέρας της «χειμέριας νάρκης» και της ενασχόλησής του με τη δημιουργία του καινούργιου του δίσκου, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επανέρχεται ξανά φέτος το καλοκαίρι με νέα δομή και με ελαφρώς ανανεωμένο μουσικό σχήμα εντάσσοντας στο πρόγραμμα των παραστάσεών του μερικά από τα νέα τραγούδια του. Στην συναυλία θα συμμετέχουν οι «Stringless» ,ένα φωνητικό σχήμα που αποτελείται από έξι γυναίκες.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ - ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Η επί σκηνής συνύπαρξη τους την χρονιά που πέρασε, ήταν μαγική. Οι εμφανίσεις τους ήταν γεμάτες ενέργεια, αλήθεια και συγκίνηση.Τραγούδια σταθμοί από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και ιστορίες που τους ένωσαν τα τελευταία 20 χρόνια της παράλληλης πορεί-
ας τους, γεμίζουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με επιλογές από την Κρητική παράδοση, το ιταλικό τραγούδι και αλλά τραγούδια που τους συγκινούν κι ας μην είναι δικά τους.
ΔΕΥΤΕΡΑ 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της, τη δυναμική της σκηνική παρουσία, καταφέρνει να αγγίξει, να ξεσηκώσει, να συγκινήσει, να συνεπάρει, να γίνει μια φωνή και μια μεγάλη παρέα με όλους όσοι έχουν επιλέξει να τη δουν από κοντά και να την ακούσουν! Και είναι χιλιάδες αυτοί! Και η επιλογή όλων δικαιώνεται! Πάνω στην σκηνή, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της μαγεύει το κοινό της με τις ερμηνείες της.
ΠΕΜΠΤΗ 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ
Η Ανατολή συναντά την Δύση, με έναν μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης γνωρίζει καλά.
Έρχεται για μια ακόμη συνάντηση με το αγαπημένο του κοινό. Κουβαλώντας στις αποσκευές του τις μουσικές και τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει, μα και την δύναμη μιας σταθερής παρέας. Μαζί του η ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ
Το πάθος που εκπορεύεται από τον Μιχάλη Τζουγανάκη και δονεί έντονα το κοινό του είναι μονα-δικό για τον καθένα και διαφορετικής κλίμακας! Η "ανατρεπτική του" αισθητική και ταυτόχρονα η τομή που "τολμά" στην παράδοση, συνθέτουν λόγους για να τον παρακολουθήσεις. Από τη μία ισχυρή κληρονομιά που "κουβαλά" στους ώμους του, αυτή της κρητικής καταγωγής του, αλλά και η δεινότητά του να εκφράζεται επί σκηνής, κυρίως μέσα από την αγάπη του για την Κρήτη .
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ μαζί του η Νανά Μπινοπούλου
O Παντελής Θαλασσινός με ένα νέο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις μεγάλες του επιτυχίες, τα νέα του τραγούδια από τους δύο τελευταίους του δίσκους, αλλά και επιλογές από το ελληνικό ρεπερτόριο που βρίσκουν τον τρόπο να μας αγγίζουν. Με ένα μοναδικό τρόπο εναλλάσσει το ροκ με το παραδοσιακό, ερμηνεύει τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα, Ο Παντελής Θαλασσινός θα μας ταξιδέψει, θα μας φέρει στην καρδιά συναισθήματα, έρωτα, και χαράς.
ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ και ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ “Η αγάπη θέλει δύο”
Ο λυρισμός και το πάθος του Μάριου Φραγκούλη και  της Έλλης Πασπαλά στη μοναδική αυτή συνεργασία, πλαισιώνονται από πέντε καταξιωμένους σολίστες μουσικούς. Μια μουσική παράσταση με άρωμα και χρώμα ελληνικό, με θέμα τον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο.
«Η αγάπη θέλει δύο» θα μας θυμίσουν μελωδίες και λόγια που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε. Συμμετέχουν David Lynch , Γιώργος Καλούδης, Τάκης Φαραζής, Πέτρος Βαρθακούρης, Κώστας Μυλωνάς.
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΝΑΛΗΣ , ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ο Μιχάλης Κουνάλης, ο Βασίλης Καζούλης και ο Γιάννης Νικολάου για πρώτη φορά μαζί σε μια ιδιαίτερη μουσική συνεύρεση επί σκηνής. Οι τρείς εξαιρετικοί τραγουδοποιοί ενώνουν την αγάπη τους για το τραγούδι και μας παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα στο έντεχνο και παραδοσιακό τραγούδι με τις μεγάλες επιτυχίες των καλλιτεχνών αλλά και γνωστά τραγούδια φίλων τους που έχουμε αγαπήσει.
ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ και ο ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
Μετά το γκραν σουξέ που γνώρισαν οι γενναίοι του Γκαγκαντίν στην Αθήνα, ετοιμάζονται να ζήσουν το μουσικό τους καλοκαίρι με μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Αυτή τη φορά, Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας, Μουζουράκης, στήνουν ένα πάρτυ 40 τραγουδιών σε παλιά ορυχεία, ανοιχτά αμφιθέατρα, κάστρα, κοιλάδες και παραλίες απ΄τη Κύπρο έως τον Έβρο. Μαζί τους μια συναρπαστική ορχήστρα κορυφαίων μουσικών: Γιώτης Κιουρτσόγλου, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Στάθης Άννινος, Steve Tesser, Θοδωρής Σούκερας, Γιάννης Ιωαννίδης.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ONE DROP FORWARD + Guests
Οι One Drop, με πολλά χρόνια στην Ελληνικη Reggae σκηνή, μας παρουσιάζουν μελωδίες όπως το « Crazy World » και « Only Jah Knows » σε μια δροσερή, γεμάτη ένταση και ενέργεια συναυλία.  Οι ΟΝΕ DROP παίζουν reggae από το 1991, έχοντας κάνει από τότε πολλά μουσικά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα live τους είναι μια φιέστα της reggae με διασκευές και δικές τους  συνθέσεις.
ΔΕΥΤΕΡΑ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
Ο Γιάννης Αγγελάκας, μας ταξιδεύει κάθε φορά μέσα από ολόκληρο το φάσμα της ιδιαίτερης δημιουργικής του ικανότητας. Μία ξεχωριστή μίξη τραγουδιών, που προσδιορίζουν το παρελθόν του τραγουδοποιού αλλά και την πρόσφατη μουσική του ύπαρξη, δίνουν χαρα-κτήρα στις ζωντανές εμφανίσεις του. Άλλωστε κανείς δεν ξέρει τη μουσική του Γιάννη Αγγελάκα, αν δεν έχει βιώσει την ενέργειά του πάνω στη σκηνή.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ και ο ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ
Οι αγαπητοί τραγουδοποιοί με τριάντα χρόνια πορείας στο Ελληνικό τραγούδι Διονύσης Τσακνής, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας, παρουσιάζουν παρέα ένα μοναδικό πρόγραμμα από τα τραγούδια τους που όλοι αγαπήσαμε! Μαζί τους και η Γεωργία Γραμματικού και η Κασσιανή Λειψάκη και οι νεοφερμένοι απ’ τη Θεσσαλονίκη “On the road”, οι οποίοι και ξεκινούν πρώτοι.
Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:30
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων :
Πολυχώρος Τεχνόπολις | Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα, τηλ. 2810823813
Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης | Οδός 1821 αρ.10, Ηράκλειο  τηλ 2810227500
Πολυτεχνείο CAFÉ-BAR, Ψαρμηλίγκων 8 Ηράκλειο , τηλ. 2814003952
Χαλαβρο CAFÉ BAR, Μιλάτου 10, Ηράκλειο , τηλ.2810223153
ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ | Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα, τηλ. 2810823813
Πληροφορίες / Τηλ. Κέντρο 2810823813 – www.texnopolis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............