ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Το Μεσογειακό Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ Σητείας ανοίγει τις πύλες του και προσκαλεί όσους ραδιοφωνικούς σταθμούςε πιθυμούν, να συντονιστούν και να συμμετάσχουν στις δράσεις του μεαποκορύφωμα  στις  25, 26, & 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, στη πόλη της Σητείας στη ΚΡΗΤΗ.


Ησυμμετοχή σας σημαίνει οτι:
  • Ο σταθμός και η συχνότητά σας φιλοξενείται για έναν ολόκληρο χρόνο στο sitewww.sitiasmrf.gr . Το site αυτό είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που φιλοξενεί ραδιοφωνικούς σταθμούς με προσανατολισμό την ethnic και world music καθώς και παραδοσιακές μουσικές από χώρες της Ελλάδας της Μεσογείου και της ευρύτερης περιοχής.   Οι παραγωγοί, τα στελέχη, οι δράσεις και το on line πρόγραμμα σας είναι συνεχώς προσβάσιμο και ακούγεται διαδικτυακά  από όλους τους ακροατές που θα συντονιστούν μέσω των υπολοίπων σταθμών.


  • 2 παραγωγοί του σταθμού σας είναι προσκεκλημένοι μας και μπορούν να έλθουν στην ΚΡΗΤΗ, στη ΣΗΤΕΙΑ, τις ημέρες του φεστιβάλ και να εκπέμψουν διαδικτυακά, όσες ώρες επιθυμούν από τα ραδιοφωνικά στούντιο αλλά και την ευρύτερη περιοχή, μια και όλη η πόλη εκείνες τις ημέρες  θα γίνει ένα ραδιοφωνικό στούντιο. Εμείς έχουμε ετοιμάσει τρείς μέρες γεμάτες μουσική του τόπου μας, της Ελλάδας, του κόσμου... θεατρικές παραστάσεις, live εκπομπές, συναυλίες με καλλιτέχνες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του ευρύτερου Μεσογειακού χώρου,  χορούς, εκπλήξεις, χειροποίητα καλλιτεχνήματα, τοπικά προϊόντα και πολύ «υλικό προς ραδιοφωνική αναμετάδοση»,  σε 24ωρη βάση, που θα είναι ερέθισμα για όσους θέλουν να γνωρίσουν τη Σητεία και τον πολιτισμό της, τις μουσικές παραδόσεις της Μεσογείου,  αλλά και να έλθουν σε επικοινωνία με τον ραδιοφωνικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής.

·      Το φεστιβάλ θα καλύψειτις μετακινήσεις από ΠΕΙΡΑΙΑ προς ΗΡΑΚΛΕΙΟ, τις μετακινήσεις προς ΣΗΤΕΙΑ, τηδιαμονή και ημιδιατροφή τους για τις 3 ημέρες, τη συμμετοχή τους σε εκδρομέςκαι παράλληλες εκδηλώσεις και την υποδομή για τη ραδιοφωνική διαδικτυακή  αναμετάδοση*.


Οικονομικάδεδομένα :

Για να συμμετάσχεικάποιος ραδιοφωνικός σταθμός
στο Μεσογειακό Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ Σητείας
Η οικονομικήεπιβάρυνση είναι:
250 ευρώ για κάθε σταθμό εντός Ελλάδας.
450 ευρώ για κάθε σταθμό εκτός Ελλάδας.
ΔΩΡΕΑΝ για τους σταθμούς της ΚΡΗΤΗΣ** .

"Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣΕΚΠΕΜΠΕΙ  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΑΠ' ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΛΟΥΒΕΡΑΚΗ!!!.." 

Για να συμμετάσχετε στο ΜεσογειακόΡαδιοφωνικό Φεστιβάλ Σητείας
  1. Συμπληρώνετε και μας αποστέλλετε ηλεκτρονικά από το www.sitiamrf.grτην επισυναπτόμενη αίτηση μέχρι τις 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014.
  2. Καταβάλετε το αντίστοιχο ποσό [250 η 450 ευρώ] με κατάθεση στον λογαριασμό ΠΑΝΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  IBAN GR 1208700230000300002443418 , δικαιούχος ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ,   μέχρι 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
Στέλνετε λογότυπο, link του σταθμού καιπροωθητικό υλικό στο mail.

*Λεπτομέρειεςγια τεχνικές προδιαγραφές&παροχές υπάρχουν αναλυτικά στο  δελτίο
«τεχνικέςπροδιαγραφές & πaροχές»
**Στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κρήτης δεν παρέχεται φιλοξενία
Για οποιαδήποτε απορία – διευκρίνιση επικοινωνήστε: info@sitiamrf.gr
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΙΔΗΣ , 6972833318
ΒΕΡΑ ΠΕΡΑΚΗ, 6973792115

ΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣΣΗΤΕΙΑΣ- COSMOCINEMA

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............