ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ

 Το θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά στο Ηράκλειο , το Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου, στο ανοιχτό θέατρο του "Τεχνόπολις" (Αμμουδάρα).Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 8-11 Ιουλίου, περιλαμβάνει παραστάσεις με θεατρικά σχήματα από τη Κρήτη την Αθήνα και από την Σερβία.


 Πρόκειται για μία πρωτοβουλία , του θεάτρου ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, με σκοπό την αναβάθμιση του θεάτρου για παιδιά, μιας και όλα τα σχήματα που παίρνουν μέρος είναι επαγγελματικά, και θέλουν να παρουσιάσουν στο Ηρακλειώτικο κοινό,μία ποιοτική σκηνική πρόταση, στους γονείς και στα παιδιά , της σχολικής και προσχολικής ηλικίας, με προσιτό οικονομικά εισιτήριο, σε αντιδιαστολή ακριβών εισιτηρίων θεατρικών σχημάτων που συγκυριακά επισκέπτονται τη πόλη μας. 



Ελπίζουμε να έχουμε σε αυτό το εγχείρημά μας, την υποστήριξη του Ηρακλειώτικου κοινού. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα σχήματα Θεάτρου και Κουκλοθεάτρου που παίρνουν μέρος σε αυτό το Φεστιβάλ , τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές των παραστάσεων , το "Τεχνόπολις" για τη ζεστή του φιλοξενία, καθώς και το χορηγό του Φεστιβάλ, τα σούπερ μάρκετ , Χαλκιαδάκης.

ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ ΘΈΣΕΩΝ: 2810823813,2810263659,6945898204

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............