ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΜΑΤΑΛΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΜΑΤΑΛΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ... http://dreamfm.gr/


Δεν έπεφτε καρφίτσα στα Μάταλα, καθώς πλήθος κόσμου εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και γέμισε την παραλία από νωρίς. Από το πρωί του Σαββάτου πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν για να παρακολουθήσουν τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ και τις δυνατές συγκινήσεις που πρόσφεραν οι μοναδικοί καλλιτέχνες και τα εξαιρετικά μουσικά συγκροτήματα που ανέβηκαν στην σκηνή με φόντο τις σπηλιές των Ματάλων. Αξίζει να σημειωθεί πως οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες που βρέθηκαν στα Μάταλα, στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας, για το φετινό καλοκαίρι.




Τελευταία μέρα του Φεστιβάλ, με πλήθος συναυλιών, από μουσικά σχήματα, όπως οι ΑΛΛΟΙ ΜΠΑΝΤΑ, CHARLOTTE CAMPBELL,GIANBURRASTA Bob Marley TBTHE DOORS ALIVEALMA οι οποίοι δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα ξεκινώντας από νωρίς το απόγευμα, με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό μέχρι το πρωί.



Πνευστά, κρουστά, νταούλια και κιθάρες  παρέλασαν στη κεντρική σκηνή των Ματάλων. Ο SHANTEL μαζί με το πολυπολιτισμικό συγκρότημα Bucovina club Orkestra μετέτρεψαν τα Μάταλα σε σκηνικό  που έμοιαζε βγαλμένο από ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα. Τον γνωρίσαμε μέσα από τον απόλυτο χορευτικό ύμνο “Disko Partizani” και τον συνδέσαμε με ένα ηχητικό χρώμα 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............