ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Οι κυπριακοί προορισμοί έχουν την τιμητική τους φέτος ανάμεσα στις προτιμήσεις των Ελλήνων με την Πάφο να βρίσκεται στην ένατη θέση και την Αγία Νάπα στην θέση δεκατρία σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr.



Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των ελλήνων ταξιδιωτών είναι γι' αυτό το καλοκαίρι τα Φηρά της Σαντορίνης, με τον Πρωταρά της Κύπρου να ακολουθεί.

Τη λίστα συμπληρώνουν δημοφιλείς ελληνικοί προορισμοί όπως το Ημεροβίγλι, η Ρόδος, η Μύκονος, τα Χανιά και η Πάρος.
Στη θέση εφτά και πολύ ψηλά στη λίστα είναι η Σκιάθος, ενώ στη θέση έντεκα είναι ο Αδάμας της Μήλου. Τη λίστα συμπληρώνουν στη θέση 24 τα Σύβοτα στην Ηγουμενίτσα που τα τελευταία χρόνια προτιμώνται όλο και περισσότερο από τους Έλληνες και τα Κουφονήσια στη θέση 25, ένας εναλλακτικός και μαγευτικός προορισμός.
Αγαπημένος Ελληνικός προορισμός για τους Ιταλούς είναι η Μύκονος, για τους Αυστριακούς το Φαληράκι στη Ρόδο, για τους Αυστραλούς τα Φηρά, για τους Βέλγους η Ρόδος, για τους Καναδούς το Ημεροβίγλι, για τους Ελβετούς η Μύκονος, τους Γερμανούς τα Μάλια στην Κρήτη, για τους Δανούς ταΧανιά, τους Ισπανούς η Μύκονος, τους Φιλανδούς η Ρόδος, τους Γάλλους το Ρέθυμνο, για τους Ιρλανδούς η Κέρκυρα, για τους Ολλανδούς το Ρέθυμνο, τους Νορβηγούς η Ρόδος, τους Πολωνούς τα
Χανιά, τους Ρώσους το Ρέθυμνο, τους Σουηδύς η Ρόδος, τους Άγγλους η Κέρκυρα και τους Αμερικάνους τα Φηρά.




Αν και σε γενικές γραμμές οι ξένοι τουρίστες στην Ελλάδα ακολουθούν τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, κάτι αλλάζει αφού ο αγαπημένος προορισμός των Ιταλών για το φετινό καλοκαίρι είναι η Μύκονος ….και για πρώτη φορά φαίνονται αποφασισμένοι να αποχωριστούν για φέτος το Ιόνιο και βάλουν πλώρη για το Αιγαίο.
Αυστραλοί, Αμερικάνοι και Καναδοί επιλέγουν Σαντορίνη, ενώ ψήφο εμπιστοσύνης δίνουν στην Κρήτη Γερμανοί, Ολλανδοί, Δανοί, Γάλλοι, Πολωνοί και Ρώσοι.
Το νησί των Ιπποτών είναι αγαπημένος προορισμός για τους Αυστριακούς, τους Φιλανδούς, τους Βέλγους, τους Νορβηγούς και τους Σουηδούς, ενώ το νησί των Φαιάκων επιλέγουν παραδοσιακά οι Ιρλανδοί και οι Άγγλοι.




Πηγή: www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............