ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΟΚΟ ΟΜΙΛΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΟΚΟ ΟΜΙΛΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Με πρωτοβουλία των μαθητών της 47ης σχολής ανοιχτής θαλάσσης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου, την Κυριακή 08 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί εν πλω, και όχι μόνο, συγκέντρωση – διαμαρτυρία στο λιμάνι του Ηρακλείου μπροστά στον ιστιοπλοϊκό όμιλο (Παλιό Ψυγείο). 


Με την συνδρομή των εκπαιδευτικών σκαφών και άλλων πλωτών μέσων και την παρουσία πολιτών στο χώρο του λιμανιού, φωνάζουμε το σύνθημά μας «ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ - ΟΧΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ» για ν’ ακουστεί από άκρη σε άκρη.

Με την κίνηση αυτή, εκφράζουμε την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε δραστηριότητα τωρινή ή μελλοντική που μπορεί να αποτελέσει απειλή για τα θαλάσσια οικοσυστήματα και το περιβάλλον γενικότερα. Οφείλουμε να διαφωνήσουμε σε τέτοιου είδους ενέργειες, που τείνουν να μετατρέψουν το περιβάλλον σε χωματερή και λαμβάνουν χώρα, δίχως την πλήρη και σαφή ενημέρωση των κοινωνιών.


Αναγνωρίζοντας την ατομική και συλλογική ευθύνη που μας αναλογεί, και θεωρώντας δεδομένη την ευαισθητοποίηση του κόσμου, ζητούμε την δημόσια στήριξη όλων των φορέων καθώς και την ενεργό συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας σε αυτή την κίνηση διαμαρτυρίας.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............