ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΛΟΓΩ ΜΟΥΝΤΙΑΛ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΛΟΓΩ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Λόγω του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Κόστα Ρίκα, η συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου την Κυριακή 29 Ιουνίου στα πλαίσια της Γιορτής Κρητικής Διατροφής θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:00.



Aκολουθεί το πλήρες πρόγραμμα με τις αλλαγές

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

19:30

Χαρούπι. Ένα μοναδικό προϊόν της Κρητικής γης. Τα παιδιά το γνωρίζουν, το γεύονται σε διάφορες μορφές του και μόνα τους δημιουργούν λαχταριστές συνταγές!!! 

Κοντά μας, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας αναψυκτικών «Αρκάδι» κ. Γρηγόρης Σαββάκης μιλάει στα παιδιά για το μοναδικό σε γεύση αναψυκτικό Μπυράλ!

19:30

- Παρουσίαση: «Η καλλιέργεια φραγκόσυκου στην Κρήτη και οι προοπτικές ανάπτυξης» από την εταιρία GEA CRETA

- Γευστική δοκιμή κρασιών από το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης

- Εργαστήριο ελαιολάδου από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνης – τυφλή δοκιμή ελαιολάδων ντόπιων παραγωγών. 

20:30

Κρητική παραδοσιακή μουσική και χοροί της Κρήτης από το κρητικό συγκρότημα ΕΡΩΦΙΛΗ και τον Γιάννη Δινιακό με το συγκρότημά του.

21:00

Ο ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ και η ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ συναντούν  ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΡΜΟΣ 

Ο Θάνος Μικρούτσικος στο πιάνο και η εξαίρετη ερμηνεία της Ρίτας Αντωνοπούλου σε γνωστά αλλά και σε απρόβλεπτα τραγούδια, μαζί με τον Θύμιο Παπαδόπουλο στα πνευστά, σε ένα μαραθώνιο όπου βγάζουν την ψυχή τους πάνω στη σκηνή και συναντιούνται, για άλλη μία φορά με τους ΑΡΜΟΣ, το συγκρότημα που ξεκίνησε από την Κρήτη, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερο Μεσογειακό ύφος αλλά και την πρωτότυπη χρήση παραδοσιακών και σύγχρονων ηχοχρωμάτων. 

Ο Θάνος Μικρούτσικος ξεχώρισε από την αρχή τους ΑΡΜΟΣ και συνεργάστηκε σε ζωντανές εμφανίσεις μαζί τους τα προηγούμενα χρόνια. Το 2014 θα κυκλοφορήσει ο νέος τους δίσκος στον οποίο ο συνθέτης συμμετέχει με 3 τραγούδια. 

Το συγκρότημα Αρμός αποτελείται από τους Λευτέρη Μουρτζάκη στο τραγούδι και τη σύνθεση, Μάνο Σμαργιανάκη στο τραγούδι, την κιθάρα και την σύνθεση και Απόστολο Ξυριτάκη στο πιάνο.








ΠΗΓΗ: http://flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............