ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Με ένα νέο διαφημιστικό σποτ ο Δήμος Ρεθύμνης  μπαίνει δυναμικά στο χώρο της τηλεοπτικής προβολής  και διαφήμισης ενισχύοντας με ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό τρόπο, τη βαριά βιομηχανία του, τον τουρισμό.

Όλα τα πλάνα προέρχονται από αερολήψεις που πραγματοποίησε διάσημο Σερβικό τηλεοπτικό συνεργείο για τη Σέρβικη Εθνική Τηλεόραση, και απεικονίζουν θεαματικά το κάλλος του Ρεθύμνου.

Πλάνα από την μοναδική αστική  παραλία, το επιβλητικό κάστρο, τη γραφική παλιά πόλη του  σε συνδυασμό με την προβολή των άρτιων τουριστικών υποδομών αλλά και  εικόνες από άλλα μέρη του νομού μας, προσκαλούν,  σχεδόν επιβάλλουν στον τηλεθεατή, μια επίσκεψη στο ονειρεμένο Ρέθυμνο. Οι εικόνες συνοδεύονται από λέξεις – μηνύματα που απορρέουν από το όνομα Ρέθ ΥΜΝΟ.

Όλο το εγχείρημα εξ αιτίας τόσο των πολλαπλών αερο-λήψεων , των μηχανικών μέσων που χρησιμοποιήθηκαν, του πλήθους των συνεργατών που απασχολήθηκαν και που ήρθαν από το εξωτερικό, καθώς και η ομάδα δημιουργίας και παραγωγής του σποτ στην Αθήνα, έφτασε από άποψη κόστους να μπορεί να συγκριθεί με μια ακριβή και σύγχρονη παραγωγή ταινίας μεγάλου μήκους.
Ένα κόστος που μοιράστηκαν, η Σέρβικη εταιρεία SPECIALIS
και η Επιτροπή Τουριστικής ανάπτυξης Δήμου Ρεθύμνης μέσω των μελών της -  τουριστικών επιχειρηματιών.
Η διαδικασία παραγωγής του σποτ καθώς και τα δικαιώματα χρήσης παραχωρήθηκαν δωρεάν στο Δήμο Ρεθύμνης. 

Το σποτ έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα MEGA CHANNEL και STAR  στη Σέρβικη Τηλεόραση, καθώς και σε πολλές διαδικτυακές πύλες που το επικοινωνούν με όλο τον κόσμο.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ Πολιτισμού κ. Πέπη  Μπιρλιράκη εκ μέρους της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης  του Δήμου  εκφράζει την μεγάλη ικανοποίηση των Ρεθυμνιωτών για τη δημιουργία του πρώτου τηλεοπτικού σποτ στην ιστορία του τουρισμού στο Δήμο Ρεθύμνης.

«Ως  γνωστόν , αναφέρει, μέχρι σήμερα  το κράτος δικαιολογούσε κόστη προβολής και διαφήμισης για τον Τουρισμό μόνο στις Νομαρχίες και πρόσφατα Περιφέρειες.
Το κόστος δημιουργίας μιας τηλεοπτικής παραγωγής των 20- 30 δευτερολέπτων ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ – ποσά αβάσταχτα  για το Δήμο μας. Έτσι η ευκαιρία της πρόσφατης συνεργασίας μας με τα προηγμένα μέσα λήψης και τους ανθρώπους από τη Σέρβικη τηλεόραση τους οποίους μας σύστησε ο κ. Χάρης Αυγουστάκης  μέλος της Επιτροπής Τουρισμού, ήταν σωτήρια σε συνδυασμό με την πρόταση που είχαμε ήδη από το μεγάλο μας χορηγό κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη, ο οποίος έχει ευεργετήσει  το Ρέθυμνο και τον τουρισμό προσφέροντας απλόχερα τη βοήθειά του κάθε φορά που τη ζητάμε και όχι μόνο.

Για άλλη μια φορά, επώνυμοι και ανώνυμοι Ρεθεμνιώτες , συμπράττουν με φίλους του Ρεθύμνου από την Ελλάδα και το εξωτερικό και χαρίζουν στο Ρέθυμνο  αυτό που του αξίζει αλλά αδυνατεί να σηκώσει μόνο του,  αναγνωρίζοντας την ομορφιά του τόπου και των ανθρώπων του ».





FOTO: JORGO STAY.
ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............