1000 ΜΙΛΙΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ 10 έως 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

1000 ΜΙΛΙΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ 10 έως 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Από το Ορμένιο στη Γαύδο με ένα ποδήλατο από τις 10 μέχρι και τις 21 Αυγούστου 2014. Ο « Άθλος» των 1000 μιλίων για τα παιδιά της Φλόγας.
Ο αποφασισμένος αθλητής Αθανάσιος Τσάκλας, διαφορετικά γνωστός ως «ο ξυπόλυτος μαραθωνοδρόμος» ή «ο άνθρωπος που διέσχισε 15 χώρες σε 30 ημέρες με ένα ποδήλατο» αφιερώνει το επόμενο δύσκολο εγχείρημα του στα παιδιά με καρκίνο, τα παιδιά του συλλόγου Φλόγα. Την προσπάθεια αυτή θα κάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η αθλητική εκδήλωση έχει τίτλο «Ο Άθλος των 1000 μιλίων: Από το Ορμένιο στην Γαύδο με ένα ποδήλατο» και οι αθλητές θα κάνουν ποδηλασία μέχρι την κορυφή του Ολύμπου 2.918 μ., την κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας 42.195 μ. και διάπλου από το ακρωτήρι Μαλέα της Πελοποννήσου ως το νησί Γαύδο, πάνω σε φουσκωτή σχεδία (shuttle bike) με ποδηλατοκίνηση!
Σκοπός της δοκιμασίας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά της Φλόγας.
Η Φλόγα, είναι εθελοντικός σύλλογος γονιών που τα παιδιά τους ήρθαν αντιμέτωπα με την πραγματικότητα του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. Ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σ’ όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.


Ο Αθανάσιος Τσάκλας μαζί με τους συνδιοργανωτές του «Άθλου», Απόστολο Τσάκλα και Ελένη Λυγερού στις αρχές του Αυγούστου θα δώσουν πνοή στο πρωτοπόρο αυτό αθλητικό εγχείρημα. Ο «Άθλος» νοηματοδοτείται από τη φιλανθρωπική στάση των διοργανωτών του και σκοπός είναι η ενίσχυση της Φλόγας και η διάδοση του πολυετούς έργου του οργανισμού.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση: Αθανάσιος Τσάκλας 6955877680, για τη Φλόγα: Μαρία Τρυφωνίδου 6974892588
Η σελίδα της φλόγας www.floga.org.gr

Η σελίδα της φλόγας στο facebookhttps://www.facebook.com/sillogosfloga?fref=ts


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............