29α ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2014 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

29α ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2014 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Ξεκινούν την Κυριακή 20/7/2014 οι 6ήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2014, οι οποίες και οργανώνονται επί 29 συναπτά χρόνια, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης της ομώνυμης Συνοικίας της Πόλης μας, και αποτελούν πλέον θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της Πόλης μας κι όχι μόνο.
Οι φετινές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2014, συνδιοργανώνονται με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας των ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ 2014 έχει ως εξής:
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΠΡΩΙ
08.00 *Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας στην εκκλησία Αγίας Αικατερίνης, υπέρ υγείας, προόδου και ευημερίας, των Τακτικών και Επίτιμων Μελών του Συλλόγου μας.
*Επιμνημόσυνη δέηση για τα αποβιώσαντα Τακτικά και Επίτιμα Μέλη του Συλλόγου μας..
10.00 *Εγκαίνια έκθεσης, με πρωτότυπα και πολύ ενδιαφέροντα έργα, εκείνων που συμμετείχαν σε ορισμένα από τα 24 φετινά επιμορφωτικά προγράμματα του Συλλόγου μας, όπως: ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ, ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ και ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΗΜΑΤΟΣ .
ΒΡΑΔΥ
20.45 *Προσέλευση Κοινού
21.00 *Θεατρική βραδιά, αφιερωμένη με πολύ αγάπη σε όλα τα παιδιά της Συνοικίας μας, με το πασίγνωστο θεατρικό έργο «Η ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥ» , από το THEATRE FACTORY , σε θεατρική Διασκευή - Σκηνοθεσία: Μαρίας Σαριτσάμη, βασισμένο στο βραβευμένο παραμύθι «ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥΣ» του Τζεφ Μπρίμπο και Γκέιλ Ντε Μάρκεν.
Ένα υπέροχο σύγχρονο παραμύθι, που γιορτάζει τη χαρά της προσφοράς, την αξία της γενναιοδωρίας, το άνοιγμα του εαυτού μας στους άλλους. “Το δώρο της παπλωματούς” δίκαια απέσπασε πέντε παγκόσμια βραβεία για το περιεχόμενο του:
Είναι μια παράσταση γεμάτη χρώματα, πολύχρωμους χαρακτήρες, φαντασία, όμορφη μουσική, με δυνατές εικόνες θεατρικής δράσης και χιούμορ αλλά και με τα ίδια τα παιδιά να συμμετέχουν στην εξέλιξη της ιστορίας.
ΠΑΙΖΟΥΝ οι Ηθοποιοί: ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥ: Η Μαρία Σαριτσάμη, ΒΑΣΙΛΙΑΣ: Ο Κυριάκος Κορογιάννης, ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ-ΑΦΗΓΗΤΗΣ: Η Λευκοθέα Γεργεριτάκη, ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ –ΑΦΗΓΗΤΗΣ - ΑΡΚΟΥΔΑ: Ο Νίκος Σκουλατάκης
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: ΣΚΗΝΙΚΑ: Γιώργος Κλίνης, ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: Νάστια Ρεθυμνιωτάκη, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ: Η Μαρίνα Κανονάκη, ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Η Μαρία Καλαιτζακη, ΗΧΩΣ- ΦΩΣ :Γιάννης Δροσανάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............