4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ... ΓΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ... ΓΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του δήμου Πλατανιά θα πραγματοποιηθεί το 4ο Φεστιβάλ «Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός» από 14 έως 20 Ιουλίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο «Πολυχώρος» στο Πλατανιά.
O Δήμος Πλατανιά τα τελευταία τρία χρόνια διοργανώνει το φεστιβάλ στο πλαίσιο υλοποίησης της πολιτικής που ακολουθεί για τη  διασύνδεση του πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα, μέσω της γνωριμίας Ελλήνων και ξένων επισκεπτών με τα τοπικά προϊόντα, τις γεύσεις και τα αρώματά τους, σε συνδυασμό με την πλούσια πολιτιστική παράδοση.

Το φεστιβάλ φέτος είναι αφιερωμένο στο εξαιρετικής ποιότητας κορυφαίο προϊόν του τόπου το Κρητικό κρασί, που μετρά 3500 χρόνια ιστορίας στο νησί και το οποίο θα προβληθεί μέσα από  δοκιμή τοπικών κρασιών από το Δίκτυο Οινοποιών Δυτικής Κρήτης αλλά και παραδοσιακών συνταγών μαγειρεμένων με κρασί από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης.
Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν φέτος σαράντα εκθέτες από όλη την Ελλάδα, με παραδοσιακά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης και παροχής υπηρεσιών. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 στις 8:30 το βράδυ από τον Γ.Γ Υπουργείου Εσωτερικών Γιάννη Ιωαννίδη ενώ θα παραβρεθούν εκπρόσωποι του  Περιφερειάρχη Helmut Riegger της Περιφέρειας του Calw της Γερμανίας που επιθυμούν να έλθουν σ’ επαφή με τα τοπικά προϊόντα και τους  παραγωγούς – τυποποιητές του Δήμου Πλατανιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............