ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ 56ΧΡΟΝΗΣ: Η ΔΕΗ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ 56ΧΡΟΝΗΣ: Η ΔΕΗ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ


Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών της 56χρονης Ευτυχίας Ποποδάκη, η οποία πέθανε χθες επειδή η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι της και έτσι το μηχάνημα που της έδινε ζωή σταμάτησε να λειτουργεί. Ο γιος της Ανδρέας δείχνει στο candianews τον επίμαχο λογαριασμό για τον οποίο έγινε η διακοπή ρεύματος που της στοίχισε τη ζωή. Ο ίδιος διαψεύδει τον ισχυρισμό της ΔΕΗ λέγοντας πως ήξεραν εδώ και 10 χρόνια την κατάστασή της.
«Ας μη λένε τώρα ότι δεν ήξεραν την κατάσταση, ήξεραν καλά. Ήξεραν ότι αν έκοβαν το ρεύμα, θα υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή της μητέρας μου», λέει ο γιος της.
Όπως γράψαμε η  γυναίκα έχασε τη ζωή της χθες το μεσημέρι μετά την διακοπή της μηχανικής της υποστήριξης καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ «έκοψε» το ρεύμα στην κατοικία της στη Νέα Χώρα Χανίων!

Οι συγγενείς της γυναίκας υπέβαλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το θάνατο της μητέρας τους, ενώ η ΔΕΗ απάντησε ότι «δεν είχε δηλωθεί στη ΔΕΗ ότι η θανούσα χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη όλο το 24ωρο. Οι περιπτώσεις αυτές ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες καταναλωτών, στις οποίες δεν γίνεται διακοπή της ηλεκτροδότησης ανεξαρτήτως οφειλών».



ΠΗΓΗ: http://www.candianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............