ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΤΕΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΤΕΙΑΣ


Μία ιδιαίτερη βραδιά σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο αμφιθεατρικό κοίλωμα του σπηλαίου του Περιστερά στο Καρύδι Δήμου Σητείας.
Ήταν μία πράγματι μοναδική εκδήλωση φυσιολατρικού ενδιαφέροντος, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Μιχάλη Περάκη Προέδρου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας Λασιθίου. Τη στήριξαν οι κεντρικοί εισηγητές της εκδήλωσης ο υπεύθυνος του Φυσικού Πάρκου Σητείας κ. Βαγγέλης Περάκης και ο Πρόεδρος του Φυσιολατρικού, Ορειβατικού Συλλόγου Σητείας κ. Γιάννης Δασκαλάκης. Στην υλοποίηση της δράσης εκτός από τους συλλόγους συνέβαλαν η ΕΔΕΑΚ, Ομάδα Ερασιτεχνών Αστρονόμων, το Τοπικό Συμβούλιο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυδίου.
Το πολυπληθές κοινό -αρκετά μάλιστα παιδιά και φοιτητές- δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το περιεχόμενο της εκδήλωσης και τα δρώμενα που έλαβαν χώρα από το απόγευμα μέχρι και πολύ αργά το βράδυ της Δευτέρας. Συμμετείχαν άνθρωποι από την περιοχή της Σητείας αλλά και αποστολές από άλλα μέρη, την Ιεράπετρα, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τα Χανιά και τη Θεσσαλονίκη.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ
Οι κ. Γιάννης Δασκαλάκης, Μιχάλης Περάκης και Βαγγέλης Περάκης




ΠΗΓΗ: http://www.anatolh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............