ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΥΣΑ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΥΣΑ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ



Μια ακόμη Διεθνή Βράβευση για την εταιρεία "Europlan and Estate Develpoment"  που αφορά μελέτη και τρόπο κατασκευής κατοικίας στην περιοχή Ρούσα Λίμνη – Δήμου Αγίου Νικολάου. 

Η κατοικία που βραβεύεται ανήκει σε Έλληνα ιδιοκτήτη και σπάει την παράδοση βραβεύσεων μελετών και κατασκευών με αλλοδαπούς ιδιοκτήτες. 


Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας "είναι καιρός να κατανοήσουμε ότι η συνεργασία με μια τεχνική εταιρεία, εκτός από τα πολλαπλά οφέλη χρόνου και κόστους κατασκευής μπορεί να προσφέρει και υπεραξίες που προέρχονται από την Διεθνή αναγνώριση της εργασίας με τεράστια σημασία στις λεπτομέρειες. Η εταιρεία μας πλέον κατέχει έξι (6) Διεθνή Bραβεία που αν μη τι άλλο – σε εποχές εξαιρετικά δύσκολες – μας κάνουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον μας. Για άλλη μια φορά στο πρόσωπο της εταιρείας μας βραβεύεται η επιμονή μας στην ποιότητα , η επιμονή μας σε τοπικά και απόλυτα εξειδικευμένα συνεργεία , όμως παράλληλα βραβεύεται και διαφημίζεται ο τόπος στον οποίο δραστηριοποιούμαστε , ο τόπος που διαρκώς διαφημίζουμε μέσω των φυλλαδίων μας σε όλες τις εκθέσεις και τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα εντός και εκτός Ελλάδος και αφορούν την εξοχική κατοικία ή την κατασκευή γενικά.


Η βράβευση της εταιρείας θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου στο Λονδίνο , στο ξενοδοχείο Grosvenor και κατά την διάρκεια της τελετής βράβευσης θα ανακοινωθεί αν το βραβείο είναι πέντε αστέρων ή Highly Recommended (όπως ο ακριβής τίτλος αυτού).


Με την ευκαιρία της νέας αυτής διάκρισης η εταιρεία, "ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας έχουν εμπιστευθεί στην δεκαπενταετή και πλέον πορεία μας και δεσμευόμαστε από την πλευρά μας να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας ώστε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι και συνεπέστεροι απέναντι σε όλους εσάς. Κλείνοντας σας ανακοινώνουμε ότι αύριο μέσω του blog μας θα δώσουμε στην δημοσιότητα τον φάκελο της υποψηφιότητας μας ώστε να μπορέσετε να δείτε την διαρκή προσπάθεια την οποία κάνουμε όχι μόνο για την προβολή των έργων μας αλλά και του τόπου μας γενικότερα".








http://flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............