ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ - ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΟ KICK BOXING - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ - ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΟ KICK BOXING


Έχοντας γνωρίσει τον αθλητισμό και μέσα από το Κουνγκ Φου, ο Δημήτρης Δημάκης από το Ηρακλειο, τα τελευταία χρονια έχει βάλει στόχο να κατακτήσει την κορυφή στο Kick Boxing!
Αν και ασχολείται με το συγκεκριμενο δυναμικό άθλημα μόλις δύο χρονια, έχει ήδη δείξει πως έχει όλα τα φόντα και τις προοπτικές να πραγματοποιήσει μια μεγάλη καριέρα, όπως ο ίδιος τη φαντάζεται.


Μιλώντας στο CretePlus.gr o 24χρονος Δημήτρης Δημάκης "ανοίγει" την καρδιά του και μας εκμυστηρεύεται τους στόχους που έχει θέσει για τον εαυτό του, μέσα από το άθλημα του Kick Boxing.


Από πανελλήνιος πρωταθλητής του Κουνγκ Φου, έχοντας και δύο χρυσά μετάλλια στην κατοχή του ο Δημήτρης Δημάκης στρέφει την προσοχή του στο Kick Boxing, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου του Λευτέρη Μανούσου.


"Χρειάστηκε να δω μόλις δύο προπονήσεις με το δάσκαλο μου το Λευτέρη Μανούσο για να με κερδίσει το άθλημα. Άλλαξαν τα παντα μέσα μου και σήμερα νιώθω δικαιωμένος γιατί το Kick Boxing με εκφράζει" αναφέρει στο CretePlus.gr και τονίζει πως στόχος του είναι φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.

"Δε βάζω όρια σε αυτό που θέλω να πετύχω. Το όνειρο μου είναι να παίξω στα μεγαλύτερα τουρνουά της Ευρώπης, όπως είναι το Glory, το Super Combat και άλλα", επισημαίνει.

Ο Δημήτρης Δημάκης έχει μέχρι σήμερα 5 συμμετοχές σε διοργανώσεις και τουρνουά, αναζητώντας στο μέλλον τις καταλληλες ευκαιρίες για να πετύχει το όνειρο του.


Όπως τονίζει ο ίδιος το Kick Boxing είναι ένα άθλημα που κάνει κάθε άνθρωπο καλύτερο. "Είναι ένα άθλημα που μαθαίνει σεβασμό στον συνάνθρωπο, ο οποίος μπορεί να είναι αντίπαλος μέσα στο ρινγκ. Σε μαθαίνει να σέβεσαι κανόνες και θεσμούς, να αποκτάς Αρχές στη ζωή σου. Και είναι ευχάριστο που τα τελευταία χρονια υπαρχει αυτή η αναγνώριση και η αύξηση της αποδοχή από τον κόσμο που φαίνεται πως αποκτά αθλητική παιδεία, ικανή να τον κάνει να αγαπήσει και άλλα σπορ. Και η καλύτερη απόδειξη είναι ότι τα γυμναστήρια πλέον γεμίζουν από κοσμο που θέλει να μάθει και να ασχοληθεί με το Kick Boxing".


Ενώ κλείνοντας ο Δημήτρης Δημάκης δεν παραλείπει να αναφερθεί στο δάσκαλο του, λέγοντας ότι είναι ο άνθρωπος που του έχει σταθεί όσο λίγοι.
"Ο Λευτέρης Μανούσος είναι κάτι παραπάνω από δάσκαλος. Είναι ο άνθρωπος που μου έχει σταθεί σε όλα μου τα προβλήματα, καθοδηγώντας με και βοηθώντας με όσο λίγοι. Είναι αυτός που έκανε το Kick Boxing να μοιάζει ένα άθλημα μαγευτικό. Για αυτό και τον ευχαριστώ"


Συντάκτης: Ανδρεας Κριτσωτακης




ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............