ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΠΟΡΙ ΣΗΤΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΠΟΡΙ ΣΗΤΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ






Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρασπορίου Σητείας, σας προσκαλεί στο παραδοσιακό πανηγύρι με ντόπιους καλλιτέχνες (συγκρότημα Σήφη Λιγοψυχάκη, Παρασποριανοί και άλλοι ντόπιοι μουσικοί) που διοργανώνει στις 15 Αυγούστου (το μεσημέρι – ώρα έναρξης 12:00) στην «Κάτω Βρύση». Είσοδος 10 € με πλήρες μενού (ψητό στον ξυλόφουρνο σε ατομική μερίδα – μεζεδάκια – φρούτα – γλυκό – κόκκινο κρασί -τσικουδιά) – παιδιά έως 6 ετών δωρεάν 


Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όπως τον παλιό καλό καιρό, από τις 12 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ (η προσέλευση του κόσμου μπορεί να γίνεται από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ).




Επίσης καλούμε και φέτος όλους τους ντόπιους μουσικούς (επαγγελματίες και ερασιτέχνες) που επιθυμούν να συμβάλουν αφιλοκερδώς στο μουσικό πρόγραμμα με σύντομη συμμετοχή, να παραβρεθούν στο πανηγύρι.
Τέλος ενημερώνουμε τους ντόπιους παραγωγούς τοπικών προϊόντων (λάδι, μέλι, ποτά, γλυκά, αναψυκτικά, αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά, σαπούνια, κλπ) ότι στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει πάγκος όπου θα μπορούν να εκθέσουν ΔΩΡΕΑΝ τα προϊόντα τους (και με σχετικό διαφημιστικό υλικό). Όσοι παραγωγοί επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νεκτάριο Ξυπόλιτο (τηλ. 6973330540). 
Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............