ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ

Το κρουαζιερόπλοιο Louis Aura κατέπλευσε χθες Σάββατο λίγο μετά τις 11 το πρωί στο λιμάνι της Σητείας μεταφέροντας 875 επιβάτες από την Κύπρο και 315 άτομα πλήρωμα . Πρόκειται για το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο στην περιοχή για την φετινή σεζόν ενώ αναμένονται άλλα δύο στις 29 Αυγούστου και 9 Σεπτεμβρίου της ίδιας εταιρίας , της Louis Cruise.
Η Σητεία ήταν ο τελευταίος σταθμός της εβδομαδιαίας κρουαζιέρας που πραγματοποίησε στα ελληνικά νησιά το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο το οποίο αναχώρησε περίπου στις 3.30 το μεσημέρι από το λιμάνι της πόλης για να επιστρέψει στην Λεμεσό της Κύπρου . Το πλοίο είχε έρθει και πέρυσι στην Σητεία και όπως ανέφερε ο πλοίαρχος κ Κώστας Γκριτζέλης οι εντυπώσεις των επιβαινόντων ήταν εξαιρετικές .
Έτσι λοιπόν και φέτος συμπεριελήφθη το λιμάνι της Σητείας στο δρομολόγιο του κρουαζιερόπλοιου ενώ από την ίδια εταιρία έχουν προγραμματιστεί όπως προαναφέρθηκε ακόμα δύο προσεγγίσεις το επόμενο χρονικό διάστημα κάτι που όπως επισημαίνεται δείχνει το ενδιαφέρον και την επιθυμία της εταιρίας για την ένταξη της περιοχής στα δρομολόγια της .
Οι επιβάτες του πλοίου που επισκέφθηκαν την Σητεία – εκ των οποίων περίπου 150 πραγματοποίησαν και εκδρομές στην Κάτω Ζάκρου , Τοπλού και Βάι - μίλησαν με θερμά λόγια για την περιοχή και ιδιαίτερα την τοπική φιλοξενία κάνοντας λόγος για έναν υπέροχο τόπο με ανοιχτόκαρδους , φιλόξενους ανθρώπους .

Πηγή: anatolh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............