ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


Έντονη κινητικότητα εμφανίζεται αυτές τις μέρες και στα λιμάνια της χώρας, μεταξύ αυτών και στο λιμάνι του Ηρακλείου. Η κίνηση εμφανίζεται κυρίως από κόσμο του εσωτερικού, με τους αδειούχους του Δεκαπενταύγουστου να δράττονται της ευκαιρίας για ολιγοήμερες διακοπές σε κάποιο κοντινό προορισμό, με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιλέγουν και αυτό το χρόνο την Κρήτη.



Η πληρότητα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων με προορισμό την Κρήτη αγγίζει το 80 με 100%. Παρόμοια εικόνα παρουσιάζουν και τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τον Αργοσαρωνικό, ενώ κόσμος πάει κι έρχεται και από το λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.


Σύμφωνα με τα στοιχεία, στο λιμάνι του Ηρακλείου από τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου έως τώρα έχουν αποβιβαστεί συνολικά 37.791 άτομα, ενώ το ίδιο διάστημα πέρυσι οι αφίξεις από θαλάσσης άγγιξαν μόλις τα 29.127 άτομα. Αρκετοί όμως είναι και εκείνοι που αφήνουν το Ηράκλειο και ταξιδεύουν προς το λιμάνι του Πειραιά, από όπου στη συνέχεια θα μεταβούν σε άλλη περιοχή, καθώς ο αριθμός τους μέχρι και χθες έφτασε περίπου τις 27.000, ενώ πέρυσι το αντίστοιχο διάστημα δεν ξεπέρασαν τις 19.000, γεγονός που αποδεικνύει πως φέτος ταξίδεψαν περισσότεροι.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ
http://www.neakriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............