ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΚΡΙΤΣΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΥΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΚΡΙΤΣΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΥΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ






Τα έργα του ΒΟΑΚ στην Ανατολική Κρήτη συνεχίζονται. Το υπό κατασκευή τμήμα ¶γιος Νικόλαος- Καλό Χωριό κατασκευάζεται  με  πλήρης κατασκευή και ολοκλήρωση διίχνης αρτηρίας με διατομή 12,5 μέτρων από τον κόμβο Κριτσάς μέχρι τον οικισμό του Καλού Χωριού (9.050 χιλ.). Ένα μικρό τμήμα 400 μέτρων (από το 4.350 - 4.750 χιλ.) θα κατασκευαστεί σε τετράιχνη διατομή, σύμφωνα με την εγκεκριμένη οριστική μελέτη.


Στο έργο περιλαμβάνεται η κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Νικολάου (Κριτσάς) με την προβλεπόμενη κάτω διάβαση και τους τοίχους αντιστήριξης, αλλά και παράλληλοι δρόμοι, αποκατάσταση κάθετων οδών μέσω διαβάσεων και σύνδεση τους με το υφιστάμενο δίκτυο.
Στο έργο προβλέπεται ακόμα πλήρης κατασκευή σήραγγας μήκους 288 μέτρων (χιλιομετρική θέση 3.444 έως 3.732) καθώς και βελτίωση του συνδετηρίου δρόμου από το τέλος της αρτηρίας (9.050 χιλ.) έως την παλιά εθνική οδό Αγίου Νικολάου - Σητείας για την λειτουργία όλου του έργου.


Επίσης η κατασκευή τεσσάρων μεγάλων γεφυρών και τεχνικών έργων γεφύρωσης ρεμάτων, κατασκευή άνω και κάτω διαβάσεων για την αποκατάσταση των κυρίων και δευτερευουσών οδών, κατασκευή οχετών και τοίχων αντιστήριξης καθώς και η κατασκευή ηλεκτροφωτισμού.
Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η κατασκευή προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............