ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΗΦΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΗΦΗ


Μπορεί ο Σήφης ο κροκόδειλος να λιάζεται αμέριμνος στα νερά του φράγματος των Ποταμών στο Αμάρι και να μην τσιμπάει στην παγίδα που του έχουν στήσει, ωστόσο οι αστυνομικοί ακόμα ψάχνουν να βρούν το ιδιοκτήτη που …αμόλισε το ερπετό στο φράγμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του inotos gr στην Κρήτη έχουν πουληθεί από γνωστό κατάστημα των Αθηνών τρείς κροκόδειλοι και οι αγοραστές τους είναι γνωστοί στον καταστηματάρχη.
Από αυτούς ο ένας φιλοξενείται στο κατάστημα... του κ. Πετούση, ο άλλος είναι ο γνωστός μας Σήφης και ο τρίτος αγνοείται. Επομένως και τα στοιχεία του αγοραστή του Σήφη είναι γνωστά στις αρχές, αλλά άγνωστα στους κρητικούς που έσπευσαν να υιοθετήσουν και να βαφτίσουν τον Σήφη…
Να σημειώσουμε ότι παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει για την αλλαγή του νόμου που επιτρέπει την εισαγωγή στην Ελλάδα κάθε είδους άγριου ζώου, ο νόμος παραμένει διάτρητος με αποτέλεσμα να εισάγονται στη χώρα μας από επικίνδυνα και δηλητηριώδη φίδια μέχρι  και πιράνχας!


ΠΗΓΗ: http://www.inotos.gr/

3 σχόλια:

  1. φιλοξενείται στο ενυδρείο του κ. Πετούση............as gelasoume edw ....poio enidrio re paidia ?????? ena kloubi gialino 3X3 einai !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατατοπιστικότατο το άρθρο. Πάτε καρφί για βραβείο πουλιτζερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΙΕΙ... ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Top Ad

.............