ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ "ΑΛΩΝΕΜΑΤΑ" ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΥΚΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ "ΑΛΩΝΕΜΑΤΑ" ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΥΚΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμαύκας ευχαριστεί όλους όσους και φέτος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Αλωνεμάτων του και πλημμύρισαν τις όχθες του Καλαμαυκιανού Ποταμού στο Κεφαλοβρύσι, αλλά και αυτούς που για διάφορους λόγους δεν τα κατέφεραν να παραβρεθούν.


Πολλές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη και εθελοντές του Συλλόγου που συνέβαλαν στην οργάνωση και άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης, σε όσους διέθεσαν τα ζώα τους και είχαν τη φροντίδα του αλωνιού, τους Καλαμαυκιανούς εκπαιδευτικούς που προσκόμισαν υλικό για την εκδήλωση, τους αδελφούς Παπαδοπετράκη από το Κάτω Χωριό για την προθυμία τους να προμηθεύσουν το Σύλλογο με στάχυα ζέας, αφού η αδεσποτεία των ζώων της περιοχής δεν επέτρεψε να διεξαχθεί φέτος θερισμός στο Μακρύ Λιβάδι, τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Κρούστα για τη διάθεση τραπεζοκαθισμάτων, τους χορευτές της Σχολής Δημήτρη Καπαράκη για το όμορφο χορευτικό τους πρόγραμμα, τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης, τις επιγραφές Μπιλανάκη για την επισκευή παλιών επιγραφών, αλλά και την προβολή των Αλωνεμάτων με πανό, τα Φυτώρια Καπινιάρη και το Νεκτάριο Πετράκη για τη χορηγία τους.
Επίσης το Μεγάλο μας Χορηγό, τους Μύλους Αγίου Γεωργίου- Λούλη, που εκτός από την προμήθεια σε άλευρα, πρόσθετα dvd, ενημερωτικά φυλλάδια κά., αξιοποίησε το ντοκιμαντέρ των Αλωνεμάτων μας, γυρισμένο από το studio Nikos, το οποίο στο εξής θα προβάλλεται καθημερινά στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Λούλη στο Κερατσίνι.
Τέλος ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο κ. Κουγιουμουτζάκη για την εκπροσώπηση του Δήμου, τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Μηλιαρά, που μας ήρθε από το μακρινό Οροπέδιο Λασιθίου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κλώντζα Εμμανουήλ για την παρουσία του, την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Καλαμαύκας κ. Ειρήνη Ψυλλινάκη για τη συνεισφορά της και όλους τους άλλους που παρά την επιθυμία τους λόγοι κοινωνικοί ή άλλες υποχρεώσεις τούς κράτησαν μακριά από την έκτη αναβίωση των Αλωνεμάτων μας.
Από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμαύκας







ΠΗΓΗ: http://www.anatolh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............