ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΑΠΟΨΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ "ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ" - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΑΠΟΨΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ "ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ"


Ένα μουσικό σχήμα στο οποίο συμπορεύονται δυο μέλη των Χαίνηδων, ένας σύγχρονος ρεμπέτης και εκπρόσωποι της κρητικής μουσικής έρχεται την Τετάρτη 13 Αυγούστου με προαιρετικό αντίτιμο, στο Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι. 
Η Μαρία Κώττη, ο Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, ο Χρήστος Λιάτης, ο Νίκος Βλατάς και ο Βασίλης Ξυλούρης σε μια πολύ ενδιαφέρουσα μουσική σύμπραξη,σ ένα μουσικό ταξίδι με τελικό προορισμό την καλή μουσική.
Μια σύμπραξη που περικλείει μέσα της το μεράκι για το καλό τραγούδι, την έμπνευση και την δεξιοτεχνία.
Πέντε μουσικοί όλοι γνωστοί για την πορεία τους και την προσφορά τους στη μουσική σε μια σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης εδώ και χρόνια με το κοινό του Ηρακλείου, που έχει διασκεδάσει και έχει χορέψει μαζί τους. Όλοι τους έχουν απλώσει με διάφορα μουσικά σχήματα και σε διάφορους χώρους της Κρήτης και της Ελλάδας το ταλέντο τους.
Στην συναυλία στο Θέατρο των Αγρών η Μαρία Κώττη, ο Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, ο Χρήστος Λιάτης, ο Νίκος Βλατάς και ο Βασίλης Ξυλούρης, με άλλα λόγια οι «Ένα κι Ένα», έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα από τα είδη της μουσικής που συνθέτουν στην Κρήτη τις λέξεις διασκέδαση, χορός και κέφι.
Τετάρτη 13 Αυγούστου στις 10 το βράδυ στο Θέατρο των Αγρών, στο Κυπαρίσσι μια συναυλία από δικούς μας ανθρώπους που ξέρουν καλά την τέχνη του ελληνικού καλού τραγουδιού.



ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............