ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ 25ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ 25ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τις Ημέρες Τουρισμού το παρών έδωσαν και τα εντυπωσιακά κλασικά αυτοκίνητα και οι μηχανές, που τράβηξαν τα βλέμματα του κόσμου, τουριστών και συμπολιτών τα οποία εκτίθενται στον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου. Η κλασσικές "κυρίες" της ασφάλτου καλογυαλισμένες και παραταγμένες κατά μήκος του δρόμου έκλεψαν την παράσταση με μικρούς και μεγάλους να εντυπωσιάζονται και να μη χάνουν την ευκαιρία να απαθανατιστούν δίπλα στα αυτοκίνητα.

Στο περίπτερο που βρίσκεται στο σημείο οι περαστικοί και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από μέλη της ΛΕΚΟ για την ιστορία των Οχημάτων, καθώς και πληροφορίες που αφορούν στη Λειτουργία της Λέσχης, τη ΦΙΛΠΑ, κλπ.
Την τελευταία ημέρα της έκθεσης δηλαδή την Κυριακή 28/09/2014 θα πραγματοποιηθεί αγώνας κλειστής διαδρομής (Circuit) στο κέντρο του Ηρακλείου. Ο αγώνας θα είναι τύπου Regularity., υπολογίζεται δε ότι θα αρχίζει στις 10:00 και θα τελειώνει στις 13:00.Οι ταχύτητες που θα αναπτύσσονται λόγω του ότι ο αγώνας διεξάγεται σε αστικό κέντρο, θα είναι μικρές. Μετά τη διεξαγωγή του αγώνα θα γίνει απονομή (σε κεντρικό σημείο κοντά στην έκθεση) στους νικητές. 
Η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων
Τα μέλη της Λέσχης Κλασικών Οχημάτων  είναι άνθρωποι που αγαπούν την ομορφιά. Με τα αυτοκίνητα αυτά συχνά τους δένουν συναισθήματα και αναμνήσεις από την παιδικής τους ηλικία, αφού μ'αυτά τους πήγαινε βόλτα ο μπαμπάς τους.
Άλλα αγοράστηκαν σε άσχημη κατάσταση και ανακατασκευάστηκαν με αγάπη, μεράκι, προσωπική εργασία, αλλά συχνά με κόπο και έξοδα, για να ξαναβρούν την αλλοτινή τους χάρη.
Μια μεγάλη και δεμένη παρέα όλοι, διοργανώνουν εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές τα οχήματα αυτά. Ράλι και αγώνες δεξιοτεχνίας, βόλτες στα πιο όμορφα σημεία της Κρήτης, επισκέψεις σε χώρους με αρχαιολογική, και όχι μόνο, σημασία.
Ένας από τους στόχους τους είναι να διασωθούν οχήματα που άφησαν εποχή, τότε που ακόμα το αυτοκίνητο δεν ήταν είδος αναλώσιμο και τόσο διαδεδομένο όσο σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............