ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΠΟΛΥΓΗΡΟΥ, ΑΡΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΠΟΛΥΓΗΡΟΥ, ΑΡΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 31 Αυγούστου η συνάντηση των Παιδικών Χορωδιών και των σεμιναρίων - εργαστηρίων που πραγματοποιήθηκαν στις Αρχάνες του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, με την συμμετοχή 3 παιδικών χορωδιών .


Πολυγύρου 
(διεύθυνση Σωτήρης Αλεβίζος)

Δημοτικού Ωδείου Λάρισας   
(διεύθυνση Δημήτρης Καρβούνης),

Παιδική χορωδία του Δήμου Ηρακλείου 
(διεύθυνση Γιάννης Ιδομενέως)




Μια σπουδαία γιορτή του τραγουδιού απο χορωδίες που ένωσαν τις φωνές τους, τα χέρια τους μείωσαν τις χιλιομετρικές αποστάσεις, και έδωσαν διάσταση στις μουσικές αποστάσεις...
Τραγούδια που εκφράζουν και μαρτυρούν τον κάθε τόπο αλλά και ήχοι γνωστοί, αγαπημένοι και χιλιοτραγουδισμένοι του Μάνου Χατζιδάκι έφτασαν στα αυτιά μας και μπήκαν στην ψυχή μας μέσα απο τις καλύτερες διόδους... τις παιδικές φωνές.


Η πρώτη ημέρα συνάντησης την Πέμπτη 28 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στον όμορφο χώρο  - θέατρο του Δημοτικού σχολείου Αρχανών όπου υπήρξε και λειτούργησε ώς συνάντηση γνωριμίας και ανταλαγής απόψεων μικρών και μεγάλων.
Ιδιαίτερη ήταν καθώς και καταλυτική η παρουσία του μαέστρου κ. Αντώνη Κοντογεωργίου 





Ο Αντώνης Κοντογεωργίου είναι Έλληνας μουσικός. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1945. Σπούδασε στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης θεωρητικά, πιάνο και τραγούδι, φοιτώντας παράλληλα στην Ιατρική Σχολή του Παν/μίου Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις μουσικές σπουδές του στο R. Strauss Konservatorium και κυρίως στην Ανώτατη Μουσική Ακαδημία του Μονάχου, απ' την οποία και απεφοίτησε με δύο διπλώματα-Magister Artium, Διεύθυνσης Χορωδίας και Ορατορίου-Lied. Παρακολούθησε επίσης μαθήματα στην Καλοκαιρινή Ακαδημία Mozarteum του Ζάλτσμπουργκ και στα Τμήματα Αριστούχων Τραγουδιού της Ζυρίχης. 





Να αναφέρουμε ότι η πρώτη συναυλία πραγματοποιήθηκε στο 1ο δημοτικό σχολείο Αρχανών  την Παρασκευή 29 Αυγούστου στην κατάμεστη αίθουσα θεάτρου του σχολείου σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα.









Το Σάββατο 30 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε  η δεύτερη συναυλία 
στο μαγευτικό πέτρινο θέατρο στις Κάτω Αρχάνες (Φουρνί)
Ήταν μια πανηγυρική συναυλία των παιδικών χορωδιών Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, Πολυγύρου, Δήμου Ηρακλείου και Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων με 15λεπτο ατομικό πρόγραμμα και ομαδικό πρόγραμμα με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι υπό την διεύθυνση του Αντώνη Κοντογεωργίου.





















































































ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............