ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ


Συναυλία με την  παιδική και νεανική χορωδία του Δήμου Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου 2014 στο κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Ιδομενέως. 
Στο πιάνο ήταν η Λίλυ Δάκα.
Γονείς και φίλοι για ακόμα μια φορά στήριξαν με την παρουσία τους την αγάπη των παιδιών για την μουσική.





Η μουσική εμφανίζεται σε όλους τους πολιτισμούς και μπορεί να έχει εκπληκτικά οφέλη στην εκμάθηση της γλώσσας, στη βελτίωση της μνήμης, στην εστίαση της προσοχής, στο συντονισμό των κινήσεων και στην ανάπτυξη. 
Η μουσική έχει αναγνωριστεί κατά καιρούς από πολλούς επιστημονικούς κλάδους για τις πολλαπλές θεραπευτικές της ιδιότητες! Μπορεί να συμβάλει στη διαχείριση του πόνου και του άγχους, καθώς και μπορεί να επιδρά θετικά σε λειτουργίες του εγκεφάλου και στη μάθηση, στη φυσική δραστηριότητα και στο συντονισμό των κινήσεων, στην παραγωγικότητα και στη δημιουργικότητα, στη χαλάρωση και στον ύπνο, στη βελτίωση της διάθεσης και στη μείωση αρνητικών συναισθημάτων. Όλες αυτές οι ευεργετικές ιδιότητες της μουσικής δεν ισχύουν μόνο για τους μεγάλους, αλλά και για τα παιδιά!
























ΠΟΛΥΤΙΜΗ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ART TSUDIO 
ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ - ΠΑΠΑΧΑΤΖΑΚΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ  - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΜΕ ΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............