ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΤΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΣΤΑΝΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΤΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΣΤΑΝΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Σε μια σημαντική παρέμβαση εξωραϊσμού και καθαρισμού μεγάλου κοινόχρηστου χώρου με καλάμια που ανακουφίζει μια ολόκληρη περιοχή στην Λεωφόρο Κνωσσού (Παλιά Στάνη), προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου.


Παράλληλα δημιουργήθηκαν και καλύτερες συνθήκες υγιεινής σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του 14ου Νηπιαγωγείου αφού η έκταση αυτή γύρω από το σχολείο αποτελούσε εστία μόλυνσης επικίνδυνη για την υγεία των μικρών παιδιών αλλά και των κατοίκων.
Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Χ. Μαμουλάκης:
«Συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας προχώρησαν άμεσα σε έναν καθαρισμό και μια ήπια παρέμβαση στο δημόσιο αυτό χώρο καθώς ήταν αδιαμόρφωτος, δύσκολα προσπελάσιμος με ξερά χόρτα και καλάμια τα οποία όχι μόνο συγκρατούσαν σκουπίδια αλλά έβρισκαν πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν ζωύφια, έντομα αλλά και τρωκτικά»



Σύντομα, συμπλήρωσε ο κ. Μαμουλάκης, ο Δήμος θα προβεί σε μια συνολική παρέμβαση στην περιοχή αφού θα ανατεθεί μελέτη για τον εξωραϊσμό και την αποκατάσταση του κοινόχρηστου χώρου.
Παράλληλα κατεδαφίστηκε ετοιμόρροπο ρυμοτομούμενο κτίσμα που υπήρχε στην έκταση ενώ αποκαλύφθηκε και ο παλαιός αγωγός όμβριων υδάτων που θα περιφραχτεί σε συνεργασία με την ΔΕΥΑΗ ενώ η δυσοσμία που αναδίδεται θα αντιμετωπιστεί άμεσα.








http://www.ekriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............